Magister JFT | AD REM, Kamer voor Ondernemingsrecht, heet u van harte welkom!

Deze kamer is in 2004 door Magister JFT opgericht om in contact te komen met de student ondernemingsrecht. Magister JFT | AD REM organiseert studiegerelateerde activiteiten, zoals bedrijfsbezoeken, soft skills trainingen & lezingen.

Ondernemingsrecht heeft een zeer breed werkterrein. De meeste studenten zijn zich hier echter niet van bewust. Het doel van onze activiteiten is om studenten inzicht te geven in de mogelijkheden die zij hebben. Wil je advocaat worden of wil je deel uitmaken van een juridisch bedrijfsteam? Magister JFT | AD REM is er voor jou om een antwoord te vinden op dergelijke vragen.

De student Ondernemingsrecht wordt tijdens zijn studie gevormd tot een multidisciplinair jurist. Tijdens de studie wordt niet alleen de nadruk gelegd op theorie, maar ook op juridische vaardigheden. Juristen moeten vaardigheden als pleiten en presenteren beheersen. Magister JFT | AD REM biedt mogelijkheden om deze kwaliteiten nog verder te ontwikkelen.

Ten slotte organiseert de commissie International Business Law (ILL Commissie) activiteiten die aansluiten bij de master International Business Law. De nadruk ligt hierbij op activiteiten waarbij academische kennis en beroepspraktijk samenkomen.

Klinkt dit als iets voor jou? Dan nodigen wij u graag uit voor onze activiteiten.

Voor vragen of opmerkingen kun je een e-mail sturen naar adrem@magisterjft.nl.

We hopen je snel te zien!

Bestuur Magister JFT | AD REM