Magister JFT | AD REM

Magister JFT | AD REM, Kamer voor ondernemingsrecht, heet jou van harte welkom!

Deze kamer is in 2004 opgericht bij Magister JFT om aansluiting te vinden bij de ondernemingsrechtenstudent. Magister JFT | AD REM organiseert namelijk studie gerelateerde activiteiten, zoals kantoorbezoeken, soft skills trainingen & lezingen.

Ondernemingsrecht kent een erg breed werkveld. Echter zijn de meeste studenten zich hier niet bewust van. Het doel van onze activiteiten is om studenten inzicht te geven in de mogelijkheden die zij hebben. Wil jij de advocatuur in of kies je toch voor het bedrijfsleven? Magister JFT | AD REM is er voor jou om een antwoord te vinden op zulke vragen.

De Ondernemingsrecht student wordt tijdens hun studie gevormd tot een multidisciplinaire jurist. Tijdens de studie wordt er niet alleen nadruk gelegd op de theorie, maar tevens worden juridische vaardigheden aangeleerd. Juristen behoren namelijk vaardigheden als pleiten en presenteren onder de knie te hebben. Magister JFT | AD REM biedt kansen om deze kwaliteiten nog meer te ontwikkelen.

Tot slot organiseert de International Business Law commissie (IBL-Commissie) activiteiten die aansluiten bij de masteropleiding International Business Law. De nadruk wordt hier gelegd op activiteiten waar de academische kennis en de beroepspraktijk samenkomen. Waar wordt je in de praktijk eigenlijk allemaal mee geconfronteerd?

Lijkt dit je wat? Dan willen wij je graag uitnodigen voor onze activiteiten.

Voor vragen of opmerkingen kan je een mailtje sturen naar adrem@magisterjft.nl.

We hopen je graag snel te zien!

Bestuur Magister JFT | AD REM 2020-2020