Magister JFT | Global Law

Magister JFT | Global Law is de kamer die zich inzet voor de Global Law studenten van Tilburg Law School.

Dit doet de kamer vooral door middel van een heel breed scala aan activiteiten. Eén van onze belangrijkste doelen, is om iets te bieden aan elke Global Law student. Voor de studenten die op zoek zijn naar inhoudelijke verdieping organiseren we gastlezingen, study clinics en discussiegroepen. Voor de studenten die juist even willen ontsnappen aan de studie, organiseren we feesten, cantussen, filmavonden en andere sociale activiteiten. Daarnaast bieden we studenten de mogelijkheid om zich te verdiepen in carrièremogelijkheden. Dit doen we door middel van kantoorbezoeken, trainingen, netwerkevenementen en lezingen. Onze kamer staat er vooral ook om bekend erg gezellig te zijn en heeft veel Global Law studenten een leuke vriendengroep opgeleverd.
Magister JFT | Global Law bestaat uit een bestuur, 4 commissies en heel veel leden. De Human Rights Committee organiseert lezingen, bedrijfsbezoeken (bijvoorbeeld Unicef en het Internationaal Gerechtshof) en discussiegroepen die betrekking hebben op actuele humanitaire problemen. De Introduction Committee houdt zich bezig met feesten en andere sociale evenementen. De Academic Committee organiseert studiegroepen, tentamentrainingen en verdiepende evnementen. De Career Committe organiseert alle evenementen gerelateerd aan carrière oriëntatie. Daarnaast verzenden wij eens per kwartaal een nieuwsbrief met verdiepende stukken over Global Law, carrièremogelijkheden, onze evenementen en andere interessante onderwerpen voor Global Law studenten.
Al met al zet Magister JFT | Global Law zich in om studenten een complete studie- en studentenervaring te geven naast de bachelor Global Law. Wil je niks missen over wat onze kamer doet? Ben je geïnteresseerd in één van de dingen waar wij ons mee bezig houden? Of denk je dat je zelf een bijdrage kunt leveren? Stuur dan een mailtje naar globallaw@magisterjft.nl of spreek één van onze bestuursleden aan.