Magister JFT | Juribes, dé kamer voor bestuurskunde!

Magister JFT | Juribes is de kamer voor bestuurskunde binnen Magister JFT. Magister JFT | Juribes organiseert allerlei activiteiten, zowel studiegericht als sociaal. Of je nu houdt van feestelijke borrels en wilde themafeesten of meer geïnteresseerd bent in verhitte debatten en excursies naar verschillende boeiende plaatsen uit het openbaar bestuur: Juribes biedt het allemaal! Magister JFT | Juribes staat daarnaast bekend om haar toegankelijkheid en gezelligheid; we proberen met onze diversiteit een zo groot mogelijke groep mensen aan te spreken. Dit blijkt ook uit onze zeer actieve, hechte en relatief grote achterban. Niet alleen de studenten, maar ook de docenten en alumni dragen een steentje bij; samen halen we het beste uit Magister JFT | Juribes!

Magister JFT | Juribes bestaat natuurlijk niet zonder de inzet van haar commissieleden, die zich dit jaar in maar liefst acht verschillende commissies inzetten. De Symposiumcommissie organiseert dit jaar diverse masterclasses en kroegcolleges. De Activiteitencommissie organiseert uitsluitend sociale activiteiten, waaronder het jaarlijks terugkerende cycling dinner en het befaamde Pre Tweede Semester Kamp. De Carrièrecommissie organiseert uitsluitend carrière- en studiegerichte activiteiten die aansluiten bij de loopbaan van de studenten. De Eerstejaarscommissie en de Goede Doelen Commissie organiseren diverse activiteiten die zowel sociaal als studiegericht zijn, waarbij de eerstgenoemde zich richt op eerstejaars en hun band met ouderejaars en de laatsgenoemde op zich samen met de leden in zet voor de (Tilburgse) samenleving. De Politieke Commissie organiseert dit jaar wederom een interessante politieke activiteit rondom de verkiezingen, meer informatie hierover volgt nog. De Excursiecommissie zal een tweedaagse excursie organiseren naar een bestuurskundige interessante en relevante plaats. De achtste commissie is de Lustrumcommissie die zich bezig zal gaan houden met het zevende Lustrum van Magister JFT | Juribes. Deze commissie zal pas in begin 2019 starten en hier volgt later meer informatie over. 

Magister JFT | Juribes is kortom een zeer actieve, hechte en vooral gezellige kamer voor bestuurskundestudenten die alles uit hun studententijd willen halen. Hopelijk zien we je snel bij één van onze volgende activiteiten en ervaar jij waarom Juribes dé kamer voor bestuurskunde is en wat ze allemaal te bieden heeft! Ook onze nieuwsbrief levert daar een bijdrage aan. Ontvang je deze nog niet, maar zou je dat wel graag willen; stuur dan een mailtje naar juribes@magisterjft.nl en wij voegen je toe aan de ontvangerslijst. Voor andere vragen en/of opmerkingen zijn we natuurlijk ook via dit emailadres bereikbaar. Uiteraard kun je ook altijd een van de vier bestuursleden aanspreken, dit zijn:

Liselotte van de Vorst -  Voorzitter
Quinten Bredius -  Secretaris
Heidi Lambregts -  Penningmeester
Tijn Derks - Commissaris Externe Betrekking

Kijk vooral eens rond op de site om meer te weten te komen over Juribes!
Zie link voor onze nieuwsbrief: http://eepurl.com/bS2shT

Met vriendelijke groet,

Het 34ste bestuur der Magister JFT | Juribes,

Liselotte, Quinten, Heidi en Tijn