Magister JFT | Juribes, dé kamer voor bestuurskunde!

Magister JFT | Juribes is de kamer voor bestuurskunde binnen Magister JFT. Magister JFT | Juribes organiseert allerlei activiteiten, zowel studiegericht als sociaal. Of je nu houdt van feestelijke borrels en wilde themafeesten of meer geïnteresseerd bent in verhitte debatten en excursies naar verschillende boeiende plaatsen uit het openbaar bestuur: Juribes biedt het allemaal! Magister JFT | Juribes staat daarnaast bekend om haar toegankelijkheid en gezelligheid; we proberen met onze diversiteit een zo groot mogelijke groep mensen aan te spreken. Dit blijkt ook uit onze zeer actieve, hechte en relatief grote achterban. Niet alleen de studenten, maar ook de docenten en alumni dragen een steentje bij; samen halen we het beste uit Magister JFT | Juribes!

Magister JFT | Juribes bestaat natuurlijk niet zonder de inzet van haar commissieleden, die zich dit jaar in maar liefst zeven verschillende commissies inzetten. De Symposiumcommissie organiseert dit jaar twee symposia, waaronder het symposium in de lustrumweek van Magister JFT. De Activiteitencommissie organiseert uitsluitend sociale activiteiten, waaronder het jaarlijks terugkerende cycling dinner. De Carrièrecommissie organiseert uitsluitend carrière- en studiegerichte activiteiten. De Eerstejaarscommissie en de Goede Doelen Commissie organiseren diverse activiteiten die zowel sociaal als studiegericht zijn, waarbij de eerstgenoemde zich richt op eerstejaars en hun band met ouderejaars en de laatsgenoemde op ludieke wijze geld inzamelt voor een goed doel en vervolgens de relatie tussen het goede doel en het openbaar bestuur belicht. De Politieke Commissie organiseert dit jaar wederom een interessante politieke activiteit rondom de Gemeenteraadsverkiezingen, meer informatie hierover volgt nog. Nieuw dit jaar is de Excursiecommissie, deze zal een excursie organiseren naar een bestuurskundige interessante en relevante plaats.

Magister JFT | Juribes is kortom een zeer actieve, hechte en vooral gezellige kamer voor bestuurskundestudenten die alles uit hun studententijd willen halen. Hopelijk zien we je snel bij één van onze volgende activiteiten en ervaar jij waarom Juribes dé kamer voor bestuurskunde is en wat ze allemaal te bieden heeft! Ook onze nieuwsbrief levert daar een bijdrage aan. Ontvang je deze nog niet, maar zou je dat wel graag willen; stuur dan een mailtje naar juribes@magisterjft.nl en wij voegen je toe aan de ontvangerslijst. Voor andere vragen en/of opmerkingen zijn we natuurlijk ook via dit emailadres bereikbaar. Uiteraard kun je ook altijd een van de vier bestuursleden aanspreken, dit zijn:

Luuk Hendriks - Voorzitter
Inge van den Boogaard - Secretaris
Gijs Schoenmakers - Penningmeester
Hanna ten Harmsen van der Beek - Algemeen Kamerbestuurslid

Kijk vooral eens rond op de site om meer te weten te komen over Juribes!
Zie link voor onze nieuwsbrief: http://eepurl.com/bS2shT

Met vriendelijke groet,

Het 33ste bestuur der Magister JFT | Juribes,
Luuk, Inge, Gijs en Hanna