Magister JFT | Global Law is de kamer die tot doel heeft de studenten ervaring van studenten Global Law aan de Tilburg Law school te verbeteren. De kamer doet dit door het organiseren van een breed scala aan evenementen. Een van onze belangrijkste doelen is om elk type student Global Law iets te bieden.

Voor de studenten die zich willen verdiepen in het Global Law-programma organiseren wij gastcolleges, studieclinics en discussiegroepen. Voor studenten die even willen ontsnappen aan het studeren, organiseren wij feesten, borrels, filmavonden en andere sociale activiteiten. Tot slot bieden we studenten de mogelijkheid om zich te verdiepen in carrièremogelijkheden. Dit doen we door middel van netwerkevenementen, bedrijfsuitjes, trainingen en lezingen. Onze kamer staat vooral bekend om haar geweldige omgeving en heeft al veel studenten Global Law een hechte groep vrienden opgeleverd.

Magister JFT | Global Law bestaat uit een bestuur, 5 commissies en vele leden. De Mensenrechtencommissie organiseert lezingen, reizen (o.a. naar Unicef en het ICC) en discussiegroepen met betrekking tot actuele humanitaire problemen. De Introductiecommissie houdt zich bezig met de organisatie van feesten en andere sociale evenementen. De Academische Commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van studieclinics, examenvoorbereidingsgroepen en andere studiegerelateerde evenementen. De Carrière Commissie organiseert alle evenementen die te maken hebben met loopbaanoriëntatie, en tot slot verzorgd de Nieuwsbrief Commissie de nieuwsbrief van de kamer!

Al met al probeert Magister JFT | Global Law studenten een complete studie- en studentenervaring te bieden naast de bachelor Global Law.

Wil je op de hoogte blijven van wat onze Kamer doet? Ben je geïnteresseerd in een van de dingen die we doen? Of denk je dat je een bijdrage kunt leveren aan onze kamer? Stuur een e-mail naar globallaw@magisterjft.nl of neem contact op met een van onze bestuursleden.

Bestuur 2021-2022

Yovana Pavlova – Voorzitter
Annie Lei – Secretaris
Nieke van der Net – Penningmeester
Saoirse Hoeksma – Commissaris Externe Betrekkingen

Yovana Pavlova
Yovana PavlovaVoorzitter
Annie Lei
Annie LeiSecretaris
Nieke van der Net
Nieke van der NetPenningmeester
Saoirse Hoeksma
Saoirse HoeksmaCommissaris Externe Betrekkingen