[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”52px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”4480″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Kantoorprofiel Bird & Bird (2)

Bird & Bird

Bird & Bird LLP is een internationaal advocatenkantoor. Wij combineren excellente juridische expertise met diepgaande sectorkennis. Een sterke focus ligt op high-tech en gereguleerde sectoren, zoals Technology & Communications, Life Sciences, Media en Energy & Utilities.

Wij hebben meer dan 1300 juristen in 30 kantoren in Europa, het Midden-Oosten, de USA, Azië en Australië en hechte relaties met kantoren in andere delen van de wereld.

Onze Nederlandse kantoren zijn gevestigd in Den Haag en Amsterdam. Het team van
Bird & Bird NL bestaat uit ca. 80 advocaten, fiscalisten en notarissen. Onze cliënten zijn grote en middelgrote ondernemingen in met name Europa, Azië en de Verenigde Staten.
Bird & Bird is een full-service kantoor. Ons kantoor is ingedeeld in de volgende secties: TIME (Telecom Internet Media & Energie), IE, Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Tax en Notariaat.

De sfeer binnen ons kantoor wordt door onze medewerkers als informeel, open en dynamisch ervaren. We lopen vaak bij elkaar binnen voor advies of overleg.

Wij zijn altijd op zoek naar juridisch talent. Kennismaking kan o.a. tijdens onze masterclass 24CODE en de Legal Tech Snacks. Uiteraard is ook mogelijk om tijdens een stage van twee maanden verder kennis te maken met ons kantoor. Kijk voor alle mogelijkheden op www.werkenbijbirdenbird.nl

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]