Welkom op de pagina van Magister JFT | Livius!

Als kamer der Rechtsgeleerdheid organiseert Magister JFT | Livius activiteiten met betrekking tot deze opleiding. De rechtsgebieden privaatrecht, strafrecht en staats- en bestuursrecht staan centraal tijdens onze activiteiten. Ook schenken wij aandacht aan meer specifieke rechtsgebieden zoals het tuchtrecht, milieurecht, sportrecht, militairrecht en jeugdrecht, er is voor ieder wat wils!

Magister JFT | Livius concentreert zich voornamelijk op het organiseren van studie gerelateerde activiteiten. Wij streven er naar een breed scala aan activiteiten te organiseren om de student kennis te laten maken met het recht in de breedste zin des woords. Het is daarom belangrijk om te benoemen dat wij activiteiten organiseren die de verschillende carrièremogelijkheden van de rechtsgeleerdheid studenten goed in beeld brengen. Zo organiseren wij niet alleen activiteiten met betrekking tot de advocatuur maar streven wij er ook naar om minder voor de hand liggende carrièremogelijkheden te belichten. Ook dragen wij zorg voor het organiseren van activiteiten voor de studenten van de Master Victimology and Criminal Justice. Wij nodigen iedere student van harte uit om deze activiteiten bij te wonen!

Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten via de nieuwsbrief, een vraag stellen of heb je een opmerking? Stuur dan een mailtje naar livius@magisterjft.nl.

Tot ziens op een van onze activiteiten!

Met magistrale groet,

Het Bestuur van Magister JFT | Livius 2020-2021