[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”52px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”4505″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Wij zijn LXA

ONS KANTOOR

LXA The Law Firm is een snel groeiend full service advocatenkantoor.

AUTHENTICITEIT

Wij zijn anders. Wij onderscheiden ons in eigenheid en zijn authentiek. Wij zijn een laagdrempelig kantoor waar de deuren altijd open staan en spontaniteit wordt aangemoedigd. We hebben plezier in ons vak en dat stralen we uit. Onze medewerkers en relaties passen bij deze visie: iedereen heeft het LXA DNA.

KWALITEIT

Onze advocaten zijn specialist op hun vakgebied. Zij kennen de juridische obstakels, maar denken vooral in mogelijke oplossingen. Ze zijn ambitieus en streven altijd naar het maximale. LXA beschikt daarnaast over een groot netwerk van internationale advocatenkantoren waarmee intensief wordt samengewerkt.

LOYALITEIT

Wij werken in kleine multidisciplinaire teams, waarbij onderling kennis en ervaring wordt gedeeld. De lijnen zijn kort en de betrokkenheid groot. Van partner tot stagiaire en van dagelijks bestuur tot staf- medewerker. Wij bieden onze medewerkers de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en sporen ze aan om zelf kansen te creëren en te verwezenlijken.

Benieuwd hoe het is om te werken bij LXA? Neem een kijkje!

www.werkenbijlxa.nl

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]