[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”52px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”521″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Ploum

BEGRIP IS MEER DAN JURIDISCHE KENNIS Ploum is een echt Rotterdams, no-nonsense advocatenkantoor en notariskantoor in het centrum van Rotterdam. Met zijn inzet, servicegerichtheid en pragmatische aanpak wil Ploum naadloos aansluiten op het enthousiasme en de ambities van nationale en internationale bedrijven op basis van ‘begrijpen wat ons verbindt’. Ploum helpt ondernemers om voorop te blijven lopen en te groeien. Ploum maakt de weg op het juiste moment vrij zodat bedreigingen kansen worden en start de aanval indien nodig. We werken met meer dan 110 mensen aan toekomstbestendige partnerschappen met onze klanten.
Al onze advocaten en notarissen volgen cursussen op het gebied van professionele ontwikkeling en vaardigheden via de ‘Ploum Academy’ in eigen huis. Ervaren medewerkers kiezen ook voor een postdoctorale opleiding aan de Grotius Academie op het gebied van hun gekozen specialisatie. Er is ook de mogelijkheid om bij een bedrijf te detacheren.
HART VOOR DE AANGELEGENHEID. DIT WERKT AAN PLOUM.
STAGE?
We hebben geweldige manieren om mee te lopen en kennis op te doen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ondernemerschap hebben, gedreven zijn en hun kennis willen vergroten en delen. Je werkt goed samen en streeft naar het oplossen van complexe juridische problemen voor nationale en internationale klanten.
Ploum is goed vertegenwoordigd in de sectoren energie, vastgoed, haven en logistiek, technologie en gezondheidszorg. We hebben specialisten op onder andere de volgende gebieden:
Fusies en overnames Arbeidsverhoudingen en werknemersparticipatie Faillissementen en insolventie Handelscontracten Administratief recht Mededinging Intellectuele eigendom IT en privacy Verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht Strafrecht Notaris
Klinkt interessant? Als B3 of masterstudent rechten kun je bij ons stage lopen. Tijdens deze stage werk je in een sectie en neem je deel aan de dagelijkse praktijk: je bereidt procedurele documenten of daden voor, beantwoordt juridische vragen en doet literatuur- en jurisprudentieonderzoek. Je bent ook aanwezig bij sessies en afspraken met klanten. U neemt ook deel aan de informele activiteiten van het kantoor. De stagevergoeding bedraagt ​​maximaal € 650, – bruto per maand op basis van 40 uur per week. Zie www.werkenbijploum.nl
Ook als advocaat-stagiair is het aantrekkelijk om bij Ploum te werken. Er zijn veel mogelijkheden om een ​​geweldige carrière op te bouwen. Als u bijvoorbeeld de juiste bagage hebt, krijgt u snel bestandsverantwoordelijkheid in het arbeidsrecht en het werknemersparticipatieteam en bent u op hoog niveau betrokken bij (grote) deals binnen het M&A gedeelte. Het is dus aan jou om het verschil te maken!
Meer informatie over Ploum
Neem je graag een kijkje op ons kantoor? Welke kan! Ploum organiseert elke laatste donderdag van de maand een inleidende lunch. Tijdens de lunch sluit u zich aan bij onze advocaten en notarissen. Op deze manier kunt u informeel vergaderen en al uw vragen stellen. U kunt zich registreren via www.werkenbijploum.nl/evnementen.
Wilt u meer weten over ons kantoor? Kijk op ploum.nl of Werkenbijploum.nl voor meer informatie en evenementen. En volg ons op Magnet.me of Facebookhttps: //www.facebook.com/Werkenbijploum/
CONTACT
Voor vragen of meer informatie over solliciteren, stages of de introductielunch stuur je je mail naar hr@ploum.nl.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]