VDB Advocaten Notarissen

VDB Advocaten is geen traditioneel advocatenkantoor. Met onder andere de secties ondernemingsrecht, arbeidsrecht, persoon- en familierecht, vastgoed en IE-& ICT-recht kunnen wij onze cliënt met specialistische kennis van zaken bijstaan. Door de strategische alliantie met WVDB Adviseurs Accountants kunnen wij met een nog bredere blik een vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken bekijken. Dit betekent dat wij verder kijken dan alleen de juridische aspecten van een kwestie.

Werken in teams
Een jong en ambitieus team dat samenwerkt om de klant de beste oplossing te kunnen bieden. Een no-nonsense houding en pragmatische aanpak zijn de speerpunten. VDB is groot genoeg om de klant met specialistische kennis van zaken bij te staan, maar klein genoeg om het persoonlijk te houden. Korte lijnen en één aanspreekpunt vinden we belangrijk voor onze klanten. Werken bij VDB Advocaten betekent dat je je kunt ontwikkelen. Met de VDB Academy bieden wij je een breed scala aan trainingen en cursussen op zowel vaktechnisch als persoonlijk blak om je ontwikkeling verder te stimuleren. We hebben de ambitie hét multidisciplinaire advocatenkantoor uit Zuidoost Brabant te zijn. Spreekt jou dit aan, dan gaan wij graag met jou deze uitdaging aan.

Persoonlijk ontwikkeltraject
Wij bieden een uitgebreid introductieprogramma waarin je de werkwijze en systemen van de organisatie leert kennen. Maar ook daarna is er voldoende ruimte voor begeleiding en coaching in de dagelijkse praktijk. Je neemt deel aan onze Academy en je bent actief in overlegvormen om je vaktechniek te verbeteren. Tijdens evaluatiegesprekken maken wij ontwikkelafspraken. Hierbij stimuleren wij de competenties en eigenschappen van zowel studenten, starters als ervaren professionals. Ieder ontwikkelt zich op het niveau en in het tempo dat bij hem of haar past. De begeleiding is dus op maat, net als onze adviezen. Het belangrijkste doel is om via echte samenwerking hoogwaardige interdisciplinaire adviezen te geven. Je eigen, goed onderbouwde mening, telt zwaar voor ons.

Solliciteren
De informele sfeer die bij ons heerst, proef je meteen tijdens de sollicitatiegesprekken. Er is dan volop ruimte om van beide kanten kennis met elkaar te maken. Natuurlijk komen je kennisniveau en je competenties daarbij aan de orde, maar we hechten minstens zoveel waarde aan het karakter en de persoonlijkheid van onze nieuwe collega’s. Klik hier voor onze actuele vacatures. Staat er geen vacature in het overzicht die bij je past, maar zou je toch graag bij onze organisatie willen werken? Neem dan contact op met de afdeling Talent Acquisitie via het telefoonnummer 088 – 194 80 73. Wij brengen je graag in contact met een collega uit de praktijk.