23
01

Schaatsen

Wil jij lekker recreatief met je verenigingsmaatjes gaan schaatsen? Op woensdag 23 januari gaan we samen naar de Ireen Wüst ijsbaan!

Wil jij mee? Stuur dan een mailtje naar secretaris@magisterjft.nl. Vermeld in dit mailtje of je al dan niet over een sportabonnement bij de universiteit beschikt en of je wel of geen schaatsen hebt!

Lees meer
25
01

Magister JFT | Juribes: PTSK

Lieve JFT'ers/ Juribessers,

Het is zo ver, het kamp der kampen. Het kamp waar menig student van droomt, het kamp wat het onderwerp van spreken is sinds het begin van dit jaar,
het Pre-tweede-semester-kamp!

25, 26 en 27 januari zal dit grote feest plaatsvinden in het pittoreske Dwingeloo. Dit knotsgekke doldwaze weekend zal vol geweldige activiteiten zitten. Denk hierbij aan een Centurion, Netflix party en uiteraard mag ook een cantus niet ontbreken! Natuurlijk staat er nog meer op de planning, maar dat blijft nog even een verrassing!

Uiteraard heeft ons kamp een thema, zodat je misdragingen schuil gaan achter je verkleedstijl. De stijl is dit jaar paupers!
Dus trek je badslippers, adidas vestjes en trainingspakken maar lekker aan, want we gaan voor comfy!

Voor slechts 55 hele euro's ben jij van de partij! Dit is inclusief eten, drinken en natuurlijk bier, heel veel bier!

Na flink wat speurwerk hebben wij de perfecte plek voor een feest gevonden. Dit legendarische kamp heeft Dwingeloo als locatie. Wij gaan er met z’n allen voor zorgen dat we dit Drentse dorpje goed op de kaart zetten!
Nou is Dwingeloo wel even reizen, dus we gaan met auto's rijden! (scheelt weer een hoop ov struggles)
Om al deze paupers veilig naar ons kamp te vervoeren moeten we alleen nog wel wat extra auto's hebben! Dus zorg dat je een groepje vindt met wie je kan meerijden of biedt zelf aan om te rijden, dit zou namelijk ontzettend helpen!

Naast dat dit kamp natuurlijk een groot feest wordt, is het ook de ideale gelegenheid om met je top week groepje weer is samen los te gaan. Dit geldt ook voor de oudere jaars, vraag je oude top week groepje of ze mee gaan! Want zeg nou zelf, wat is leuker dan je oude contacten weer te zien en samen te escaleren!

Uiteraard is iedereen binnen Magister JFT van harte welkom! Dus zit jij niet bij juribes, maar wil je wel gaan? Je bent van harte welkom!

Klinkt dit jou als muziek in de oren en denk je dit pauperkamp aan te kunnen? Koop een kaartje in de webshop en zet jezelf op aanwezig in Facebook, zodat je op de hoogte blijft van alle info!

Groetjes de AcCie van Magister JFT | Juribes

Lees meer
29
01

Magister JFT | Livius presents: John van den Heuvel

Magister JFT | Livius presents: John van den Heuvel

Na het maken van vele boeiende tv-programma's, het verschijnen bij RTL Boulevard als misdaaddeskundige en het schrijven van vele indrukwekkende boeken, brengt John van den Heuvel op 29 januari 2019 een bezoek aan onze universiteit.
Wil je verzekerd zijn van een spectaculaire start van het tweede semester? Zet jezelf dan op aanwezig op het Facebookevenement om op de hoogte te blijven van deze activiteit en meld jezelf aan via livius@magisterjft.nl.

Lees meer
30
01

Valentijnscantus

Woensdag 30 januari is het weer tijd voor het leukste Valentijnsfeestje van het jaar! Bet Kolen zal omgetoverd worden tot een heus liefdesparadijs voor deze legendarische cantus. ��
Dit is de mogelijkheid om met je meest (vrij)gezellige vrienden lekker mee te zingen op de meest romantische hits.
Haal jouw mooiste valentijnsoutfit uit de kast om het hart van jouw geliefde te veroveren. ��
Mocht Cupido je niet raken deze avond, onthoudt dan: “love has 4 letters and so does beer”.
Dit komt mooi uit, want tijdens de cantus zal er onbeperkt bier worden geschonken!
Met geld kan je geen liefde kopen, maar wel een kaartje voor deze cantus dus wees er snel bij. Voor maar 21 euro (niet-leden: 23 euro) ben jij een avond in heaven ❤. Niet-leden zijn ook zeer welkom!

Lees meer
30
01

Magister JFT | E-Law: CPDP Conference 2019

Wil jij je graag verdiepen in de maatschappelijke en ethische kwesties van de toekomst? Zou jij het leuk vinden om te netwerken met een grote groep aan academici en andere experts op het gebied van gegevensbescherming en privacy? Twijfel dan niet en ga met de Magister JFT | E-Law trip mee naar de 2019 CPDP Data Protection and Democracy Conference! Dit 3-daagse evenement vindt plaats van 30 januari tot 1 februari 2019 in Brussel. Deelname aan dit evenement via Magister JFT | E-Law is gratis!

Voorwaarden om gratis te deelnemen aan het evenement (en hiermee 120 - 200 euro te besparen):

Deelnemende studenten zullen gevraagd worden om gedurende 1 van deze 3 dagen als vrijwilliger te werken tijdens het evenement (denk aan het serveren van koffie, meehelpen

met verschillende organisatorische kwesties) waarna je de andere 2 dagen gratis deel kan nemen aan het evenement. Belangrijk: reiskosten van en naar Brussel, het verblijf in een hostel in Brussel etc. zullen wel voor eigen rekening zijn. Magister JFT | E-Law zal hiervoor natuurlijk wel op zoek gaan naar de goedkoopste oplossingen. Verder zullen we op 29 januari al vertrekken vanuit Tilburg aangezien het evenement vroeg in de ochtend van 30 januari start.

Wil jij dit evenement niet missen? Meld je dan snel aan door een e-mail te sturen naar elaw@magisterjft.nl. Aanmelden kan tot en met 20 December 2018. Voor meer informatie, zie: https://www.cpdpconferences.org/.

Lees meer
01
02

Skireis

Heb jij zin om na de (her)tentamens met een ijskoud biertje op de piste te staan? Hou dan alvast 1 t/m 5 februari vrij! Dan gaat Magister JFT namelijk een paar dagen op wintersport. Of je nu wel of niet kan skiën dat maakt niet uit, maar après-skiën is wel verIJSt! Iedereen is welkom, zowel voor de fanatieke skiër als voor de gezellige après-skiër is er genoeg te doen. En wie weet gaat er zelfs een cantus in de sneeuw plaatsvinden. Kan jij nu al niet meer wachten, stuur dan een mailtje naar ijsco@magisterjft.nl om alvast een plekje te reserveren. Verdere informatie volgt dus hou deze pagina in de gaten!

Lees meer
13
02

Nationale Snelpleitwedstrijden 2019

Op woensdag 13 februari 2019 barst de strijd weer los in Tilburg. Op deze dag komen namelijk rechtenstudenten uit heel Nederland hun pleitvaardigheden tonen tijdens de Nationale Snelpleitwedstrijden. In een team van vier personen krijg je elke ronde een ander rechtsgebied en een nieuwe casus voorgeschoteld. Lukt het jou en je team om in slechts dertig minuten een sterk pleidooi voor te bereiden? Advocaten uit de praktijk en professoren van Tilburg Law School zullen beoordelen wie de casus het beste heeft bepleit. Omdat bundels en borrels bijna onafscheidelijk zijn, zal de lunch en het diner geheel worden verzorgd. Ook zal er een interessante lezing worden gegeven.
Kortom, blokkeer 13 februari in je agenda en verzamel je studiegenoten want je hebt tot 11 januari 2019 om je team op te geven! Inschrijven kan via de onderstaande link.

https://goo.gl/forms/xcK8dU29Ti2D76sp1

Lees meer
14
02

Meet the Company: the Dutch Data Protection Authority

Nieuw jaar - nieuwe activiteit!

Magister JFT | E-Law organiseert een bezoek aan de Autoriteit Persoonsgegevens in Den Haag op 14 februari, 2019! De activiteit zal ‘s middags plaatsvinden, meer info hierover volgt later.

Tijdens deze activiteit zal je kennis maken met verschillende werknemers van de Autoriteit Persoonsgegevens en zullen wij wat leren over hun alledaagse werkzaamheden op het gebied van gegevensbescherming.

Meld je aan door een email te sturen naar elaw@magisterjft.nl en doe dit VOOR 25 januari. Vermeld in de mail je huidige opleiding en of je van plan bent in Nederland te blijven na het afronden van je opleiding, dit omdat ze mogelijk studenten willen recruiten.

Twijfel niet al te lang voor je je aanmeldt want er kan maar een beperkt aantal mensen mee.

Lees meer
20
02

Magister JFT | Juribes: Tweedaagse Excursie

Dit collegejaar zal de tweedaagse excursie van de Excursiecommissie van Magister JFT | Juribes plaatsvinden op woensdag 20 en donderdag 21 februari 2019. Dit jaar staat de excursie in het teken van het thema ‘veiligheid’. We zullen verschillende Europese instellingen gaan bezoeken op de desbetreffende plek die over enkele dagen bekend gemaakt zal worden. Het precieze programma en de prijs zullen nog volgen. Save the date, want dit wil je niet missen!
 

Lees meer
20
02

Magister JFT | Juribes: Two-day Excursion

This academic year the two-day excursion of the Magister JFT | Juribes will take place on Wednesday the 20th and Thursday the 21th of February 2019. the 20th. This year the excursion will be focused on the theme ‘safety’. We will visit several European institutions at the relevant location that will be announced in a few days. The exact program and the price will follow. Save the date, because you don’t want to miss this!

Lees meer
25
02

Bierfiets

Zit jij ook al uren in de boeken en ben je stiekem al aan het uitkijken naar het volgende evenement waarbij je weer met je vrienden de nodige pilsjes kan drinken, dan hebben wij goed nieuws voor je. De sportCie heeft iets leuks op de planning staan. Nu denken jullie natuurlijk meteen aan bootcamp in de kou, afgemat worden in de sportschool of zweten tijdens het wekelijkse spinninguurtje, maar omdat we al gezwoegd hebben tijdens de tentamens, is het nu tijd voor ontspanning en zijn we tot een goed compromis gekomen: fietsen en bier drinken.

Op 25 februari zullen we met een bierfiets Tilburg onveilig gaan maken. Onder het genot van onbeperkt bier en leuke hitjes zullen we een tour maken door onze prachtige stad en kun je genieten van al het moois dat Tilburg te bieden heeft. We zullen deze avond eindigen in de L!VE. Wees er snel bij want er zijn maar een aantal plekken beschikbaar en OP=OP. Wil je dit ook niet missen, zorg dan dat je op tijd je kaartje bemachtigt! Een kaartje is slechts 22.50 inclusief twee uur onbeperkt bier. Woensdag 5 december om 12:00 uur zal de kaartverkoop van start gaan. Zorg dat je er op tijd bij bent!

Tot dan en succes met de tentamens!

Lees meer
26
02

Magister JFT | Juribes: Dine&Discuss

SAVE THE DATE

Hou je agenda vrij, want op 26 februari organiseert De Carrière Commissie van Magister JFT Juribes een Dine&Discuss! Onder het genot van een heerlijk diner zullen wij op informele wijze in gesprek gaan met interessante gasten uit het bestuurskundig werkveld. Aansluitend aan het diner zal er een netwerk borrel plaatsvinden. Wil jij je netwerk verrijken en je carrière perspectief verbreden? Dan wil je deze avond niet missen!

Zet je snel op aanwezig en houd deze pagina in de gaten voor meer info over de kaartverkoop en details. De gasten worden in de komende weken bekend gemaakt!

Lees meer
05
04

Reis buiten Europa: Singapore en Kuala Lumpur


Deze 10 daagse reis buiten EU wordt een onvergetelijke ervaring met heel veel afwisseling. We combineren de mooie steden van Singapore en Kuala Lumpur met de natuur van Maleisië. Dus naast een stadstour, zoeken we ook een olifanten opvang en één van de stranden op. We gaan spectaculaire en culturele plekken bezoeken, zoals het Marina Bay hotel, tempels en moskeeën. Natuurlijk is er ook ruimte voor vrije tijd, shoppen en een drankje. Dus voor ieder wat wils! Heb je zin om dit mee te maken met een gezellige groep? Dan kost de reis €999,- wat het meer dan waard zal zijn. 

Lees meer
05
04

Reis binnen Europa: Sofia en Boekarest

Ook dit jaar zal Magister JFT weer 2 prachtige plaatsen binnen Europa bezoeken. We zullen namelijk afreizen naar Sofia (Bulgarije) en Boekarest (Roemenië).
Deze geweldige reis zal plaatsvinden van 5 april tot en met 14 april. En voor slechts 399,- kan jij mee!

We zullen hier activiteiten gaan ondernemen die voor zowel rechtenstudenten als bestuurskundestudenten interessant zijn. Ook zal er genoeg vrije tijd zijn om de stad te verkennen en zullen we voor de liefhebbers uiteraard ook het uitgaansleven gaan ontdekken.
 

Lees meer
05
04

Trip to Singapore and Kuala Lumpur (Malaysia)

This 10-day trip (5-14 April) is going to be an unforgettable journey wiith lots of variety. We will combine the vibrant city of Singapore and the beautiful nature of Kuala Lumpur, Malaysia. In addition, we will visit an elephant shelter and beautiful beaches. Spectacular, cultural places as the Marina Bay Hotel, various temples and mosques will not be missing from the itinerary. Ofcourse there will also be time for leisure, shopping and having a drink. Join us in this fun, unforgettable trip next April! The costs will be €999, but this will be more than worth it. 

Lees meer