13
11

Magister JFT | Juribes: Gotcha

Het is weer zover: Gotcha komt eraan! Gotcha is een spel waarbij iedere deelnemer een envelop krijgt met een doelwit (een mededeelnemer) en “Gotcha stickers”. Het is de bedoeling dat je je doelwit vermoord door een sticker op hem of haar te plakken. Zodra je jouw slachtoffer vermoord hebt krijg je het doelwit van die persoon en probeer je dit nieuwe slachtoffer ook weer te vermoorden. Dit gaat door tot er iemand over is: de winnaar. 

Wanneer je iemand vermoord hebt stuur je een appje met daarin je eigen naam, de naam van je slachtoffer, tijdstip van overlijden en de moordlocatie naar 0639390267. Een leuk verhaaltje bij de moord is altijd welkom!

Er zijn wel een aantal plekken waar niet gemoord mag worden, namelijk:
- Collegezalen
- Magister activiteiten (maar wel een half uur nadat de activiteit is afgelopen)
- De tweede verdieping van gebouw E
- De eerste verdieping van de Reitse Poort

Het spel zal plaatsvinden van 13 november tot en met 23 november. Je doet mee door je op aanwezig te zetten in dit evenement. Op 12 november kun je je envelop met doelwit ophalen op kamer 52 bij Magister in het Esplanade gebouw.

Lees meer
16
11

Verenigingsweekend

Hallo feestbeesten!

Het allerleukste weekend van dit jaar komt er weer aan en dit keer sneller dan verwacht. Het verenigingsweekend van Magister JFT vindt dit jaar namelijk plaats op 16 t/m 18 november.

Voor een bedrag van slechts €55,- word je samen met je leukste verenigingsgenootjes teruggeschoten in de tijd… Wil jij deze tijdreis niet missen? Koop dan snel je kaartje in de webshop! 

To be continued…

Lees meer
20
11

Dies Natalis

Onze mooie vereniging bestaat op 20 november alweer 16 jaar en dit is de perfecte reden voor een feestje. Een Super Sweet 16 waar MTV nog jaloers op kan zijn kunnen we als vereniging niet aan ons voorbij laten gaan en graag willen we dit met jullie allen vieren op dinsdag 20 november!

De Dies Natalis zal dit jaar plaatsvinden in Club Smederij in de Spoorzone te Tilburg. Voor maar €18,50 (ledenprijs) ben je de hele avond voorzien van alle gemakken, namelijk onbeperkt bier/wijn/fris en zal er rondgegaan worden met diverse hapjes. Trek je mooiste cocktailjurk en pak aan en vier met ons de grandioze verjaardag van Magister JFT!

Mis deze avond niet en koop snel je tickets in de webshop! It will be a night to remember!!

Prijs leden: €18,50

Prijs niet-leden: €21,00

Dresscode: cocktail

Lees meer
21
11

International Lunch

Op woensdag 21 november vindt de International Lunch van Vrijspraak, fractie der Magister JFT weer plaats. Tijdens deze lunch zal er genoeg tijd zijn om ons je mening over Tilburg Law School en andere dingen die je bezighouden te laten horen. Het begint om 11:00 in AZ209 (Academia Gebouw) en voor lunch zal worden gezorgd. Tot dan!

Lees meer