21
06

Eindejaarscantus

Het is bijna tijd om Tilburg University gedag te zeggen, dit is het moment om afscheid te nemen van je medestudenten. Show your inner Dutchie op 21 juni 2018 tijdens the end of the year cantus van Magister JFT. Voor het eerst ooit zal de cantus plaatsvinden in PKHS. Voor slechts €15,50 ben jij zeker van een avond vol bier, meezing liedjes en plezier. Hint: orange looks good on you! Tickets zijn binnenkort te koop in de webshop!

Lees meer
31
08

Magister Introductie Kamp 2018

Van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september vindt het jaarlijkse Magister JFT Introductie Kamp weer plaats. De MIK commissie is al vanaf het begin van het collegejaar druk bezig om dit kamp zo legendarisch mogelijk te maken. 

De MIK is de beste kans om je studententijd goed te beginnen. Tijdens de MIK wordt je opgedeeld in groepjes, waardoor je je medestudenten onder begeleiding van ouderejaars studenten op een leuke manier kunt leren kennen. Met je groepje ga je deze dagen verschillende activiteiten doen, zoals bijvoorbeeld een pubquiz, bierestaffete en een legendarische biercantus. Voor slechts 55 euro kun je genieten van een weekend vol plezier, eten en de nodige biertjes. Schrijf je snel in!

Lees meer