18
03

JBT 2019

De Juridische Bedrijvendagen Tilburg 2019 zullen plaatsvinden tussen 18 maart en 12 april 2019.

De Juridische Bedrijvendagen Tilburg biedt alle juristen en bestuurskundigen in wording een uitgelezen kans om zich optimaal voor te bereiden op hun toekomst. Tijdens dit evenement zullen verschillende (advocaten)kantoren, instellingen en bedrijven zich presenteren door middel van workshops, trainingen en andere activiteiten waarmee zij met de student in contact komen. 

Daarnaast kunnen de studenten door middel van deze trainingen en workshops hun kennis van de pratijk verbeteren en krijgen zij een goed beeld van de verschillende carrièremogelijkheden die een rechtenstudie rijk is. Dit geeft de student de kans om zich te onderscheiden van andere studenten. 

Kijk op www.jbtilburg.nl voor meer informatie!

Lees meer
25
03

ALV 4

Op maandag 25 maart vindt de vierde Algemene Ledenvergadering van dit jaar plaats in zaal AZ211. De stukken zullen worden verstuurd op maandag 18 maart. Kun je niet aanwezig zijn, stuur dan even een mailtje naar voorzitter@magisterjft.nl.
 

Lees meer
05
04

Reis binnen Europa: Sofia en Boekarest

Ook dit jaar zal Magister JFT weer 2 prachtige plaatsen binnen Europa bezoeken. We zullen namelijk afreizen naar Sofia (Bulgarije) en Boekarest (Roemenië).
Deze geweldige reis zal plaatsvinden van 5 april tot en met 14 april. En voor slechts 399,- kan jij mee!

We zullen hier activiteiten gaan ondernemen die voor zowel rechtenstudenten als bestuurskundestudenten interessant zijn. Ook zal er genoeg vrije tijd zijn om de stad te verkennen en zullen we voor de liefhebbers uiteraard ook het uitgaansleven gaan ontdekken.
 

Lees meer
05
04

Reis buiten Europa: Singapore en Kuala Lumpur


Deze 10 daagse reis buiten EU wordt een onvergetelijke ervaring met heel veel afwisseling. We combineren de mooie steden van Singapore en Kuala Lumpur met de natuur van Maleisië. Dus naast een stadstour, zoeken we ook een olifanten opvang en één van de stranden op. We gaan spectaculaire en culturele plekken bezoeken, zoals het Marina Bay hotel, tempels en moskeeën. Natuurlijk is er ook ruimte voor vrije tijd, shoppen en een drankje. Dus voor ieder wat wils! Heb je zin om dit mee te maken met een gezellige groep? Dan kost de reis €999,- wat het meer dan waard zal zijn. 

Lees meer
18
04

Meet the Company: Magister JFT | AD REM visits RESOR

On April 18th, Magister JFT | AD REM will pay a visit to the law firm RESOR. The core activities of this firm consist of advisory and legal proceedings for complex, often cross-border transactions and large-scale restructurings. The team consists of specialists with a broad knowledge of corporate, company and insolvency law. So a visit to RESOR is an excellent opportunity for Master's students of Corporate Law to learn more about such a specialist firm.

Are you a Master's student of Business Law and interested in this law firm? Sign up by sending an e-mail with your resume to adrem@magisterjft.nl.

Lees meer
10
05

Batavierenrace 2019

Wil jij meedoen aan ‘s werelds grootste estafetteloop en hét studentensportevenement van het jaar? Ook dit jaar doet Magister JFT weer mee aan de nu al 47e editie van de Batavierenrace op 10 en 11 mei!
Met een ploeg renners wordt ‘s nachts vanuit Nijmegen gestart en 175 kilometer later komen we tegen het einde van de middag aan op de Universiteit van Twente in Enschede. De ronde bestaat uit 25 etappes die tussen de 3 en 10 kilometer liggen, dus ieder niveau is welkom! Deelnemers worden begeleid door een ploeggenoot die naast de loper fietst, dus je loopt nooit alleen.
Eenmaal aangekomen op de Universiteit van Twente zal de loop uiteraard worden afgesloten met het grootste studentenfeest in de Benelux, waar tot in de vroege uurtjes kan worden doorgefeest!
Ben je geïnteresseerd om mee te doen, of wil je graag meer informatie? Stuur dan een mailtje naar sport@magisterjft.nl!

Lees meer