15
06

Bezoek Considerati Amsterdam

Op 15 juni zal Magister JFT | E-Law een bezoek brengen aan Considerati in Amsterdam. Considerati is hét privacy en public affairs adviesbureau voor de digitale wereld. Considerati helpt technologie- en data gedreven bedrijven bij het realiseren van hun doelen door het zorgvuldig inrichten van dataprocessen en het voldoen aan wet- en regelgeving. Het juridische team van Considerati is gespecialiseerd in privacy & gegevensbescherming, cybersecurity, cybercrime en aansprakelijkheid van internet serviceproviders. Tijdens het bezoek zal een casus worden besproken en zullen we het adviesbureau beter leren kennen onder het genot van een drankje samen met de werknemers. Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar elaw@magisterjft.nl met je naam, studentnummer en je CV. De tijd en verdere informatie zal je per email ontvangen.

Lees meer
21
06

Eindejaarscantus

Het is bijna tijd om Tilburg University gedag te zeggen, dit is het moment om afscheid te nemen van je medestudenten. Show your inner Dutchie op 21 juni 2018 tijdens the end of the year cantus van Magister JFT. Voor het eerst ooit zal de cantus plaatsvinden in PKHS. Voor slechts €18,50 ben jij zeker van een avond vol bier, meezing liedjes en plezier. Hint: orange looks good on you! Tickets zijn binnenkort te koop in de webshop!

Lees meer
26
06

Bedank BBQ en laatste Maandelijkse borrel

Voorafgaande aan de laatste maandelijkse borrel willen we graag met jullie het verenigingsjaar mooi afsluiten. Daarom nodigen we jullie op dinsdag  26 juni vanaf 19.00 uur uit in de tuin van Café Brandpunt voor de jaarlijkse actieve leden BBQ. De barbecue wordt jullie gratis aangeboden en ook voor een aantal drankjes wordt gezorgd! Schrijf je uiterlijk voor 19 juni vóór 13:00u in via het formulier. Meld je uiterlijk voor dat tijdstip ook weer af, mocht je toch niet aanwezig kunnen zijn. Dit kan door een mailtje te sturen naar secretaris@magisterjft.nl.

Na de BBQ zal de laatste maandelijkse borrel plaatsvinden waar natuurlijk ook weer de nodige gratis fusten voor je klaar zullen liggen!

Hopelijk tot de 26e!

Lees meer
27
06

Huifkarcantus

Heb jij zin om de zomer goed te beginnen met vrienden, biertjes en lekker meezingers? Dan hebben we goed nieuws voor je! Op 27 juni staat er namelijk een Huifkarcantus voor je gepland!! Dus laad jezelf en al je vrienden die kar op en laat je vermaken door een prachtige cantusband en een hoop gezelligheid! Een kaartje voor deze mooie avond kost maar 10 euro. Dit evenement is uitverkocht dus er zijn geen kaarten meer beschikbaar. 
 

Lees meer