05
09

Stukken Algemene Ledenvergadering

Op dinsdag 5 september vindt de stukken ALV plaats. Hier zullen alle jaarverslagen besproken worden. 

Lees meer

Locatie volgt later. 

06
09

Wissel Algemene Ledenvergadering

Tijdens deze Algemene Ledenvergadering zal Bestuur XIV gedecharcheerd worden en Bestuur XV worden aangesteld. Om 19:00 uur zal deze ALV beginnen in Dz2 en na afloop vindt er een borrel plaats! 

Lees meer
06
09

Constitutieborrel

Na afloop van de Wissel-ALV zal de eerste borrel van verenigingsjaar 2017 - 2018 plaatsvinden in Café Philip. Deze borrel zal in het teken staan van het feliciteren van het nieuwe bestuur. De borrel start om 21:30 uur.

Lees meer

Toegang is gratis, maar vergeet niet je ledensticker op te halen op de Magister kamer!

12
09

Lustrum Borrel

Meer informatie volgt. 

Lees meer
15
09

Bezoek CCTV


Tegenwoordig staat er op bijna iedere hoek van de straat een camera. De stadsbeveiliging houdt je te allen tijde in de gaten door middel van een CCTV system, dit staat voor Closed Circuit Television. Is dit systeem een schending van ons recht op privacy of maken al deze camera's ons leven juist veiliger? Op vrijdag 15 september brengt Magister JFT | E-Law een bezoek aan het CCTV centrum in Tilburg. Neem een kijkje achter de schermen en kom onder andere te weten hoeveel camera's er zijn in Tilburg en wat ze precies registreren. 
 

Lees meer

Er zullen twee groepen zijn gedurende de dag. De eerste groep zal CCTV bezoeken van 11.00 tot 12.00 en de tweede groep
van 13.00 tot 14.00. 

Schrijf je nú in door te mailen naar elaw@magisterjft.nl

10
10

Maandelijkse Borrel Oktober

Iedere tweede dinsdag van de maand liggen er twee gratis fusten op jullie te wachten in café Brandpunt. Wil jij op een informele manier kennismaken met de vereniging en haar leden, kom dan gezellig een drankje met ons doen. De borrel vangt aan om 21.30 en gaat door tot in de late uurtjes. Het enige dat je nodig hebt is de oranje Magistersticker.

Lees meer
06
11

Lustrum Magister JFT

Van 6 tot 11 november zal het 3e lustrum van Magister JFT plaats vinden. Meer informatie volgt later. 

Lees meer