26
09

Magister JFT | Global Law Open Vergadering

Nieuwsgierig naar wat Magister JFT | Global Law nou eigenlijk doet?

Lees meer

Het bestuur en de actieve leden binnen de kamer verwelkomen alle geïnteresseerden naar de eerste Openbare Vergadering van Magister JFT | Global Law op 26 September 2018. Tijdens deze vergadering zal het oude bestuur hun Jaarverslag presenteren en het hebben over hun financiën, daarna zal het nieuwe bestuur plaatsnemen en hun beleidsplan presenteren. Dit is jouw kans om kritisch te zijn, vragen te stellen en nieuwe ideeën met ons te delen! Je zult meer leren over Magister en de rol die Global Law daarbinnen heeft. 

02
10

Actieve Leden Dag

Beste actieve leden der Magister JFT,

Dinsdag 2 oktober staat de actieve leden dag weer op de planning.

Lees meer

We weten dat de jongens en meisjes het binnen Magister erg goed met elkaar kunnen vinden (soms zelfs iets te goed), maar voor vandaag even niet. Het thema van dit jaar is dan ook ‘de jongens tegen de meisjes’. Vandaag zullen we erachter komen wat nou echt het sterkere geslacht is binnen Magister. Als de strijd gestreden is, zal er pizza aanwezig zijn om een goede bodem te leggen voor de avond. Hierna zullen we met ons namelijk met zijn allen naar Brandpunt verplaatsen, waar er wordt genoten van de nodige biertjes. De kaartjes zijn vanaf dit moment beschikbaar in de webshop voor slechts 10 euro (inclusief eten en bier), dus wees er snel bij om deze magistrale dag bij te wonen. Vanaf 16:00 uur verzamelen we voor gebouw E!

04
10

Music Madness I: Oktoberfest Cantus

Op donderdag 4 oktober vindt Music Madness I weer plaats: het leukste feestje om te bezoeken met jouw TOPgroepje!

Lees meer

Dit jaar in een nieuw jasje, namelijk als Oktoberfest cantus: een speciale editie. Voor slechts drie euro kun je een kaartje kopen via en heb je de hele avond plezier en kun je meeblèren met Duitse hits in Café Brandpunt. De inloop vindt plaats vanaf 21.30 en om 22:00 zal het spektakel tot een uur of middernacht losbarsten. Daarna zetten we de avond uiteraard graag met jullie door tot in de vroege uurtjes!

09
10

Maandelijkse Borrel oktober

Op 9 oktober vindt de eerste maandelijkse borrel van dit verenigingsjaar weer plaats!

Lees meer