Kantoorprofielen

Linklaters

Linklaters is een advocatenkantoor dat wereldwijd toonaangevende bedrijven, financiële instellingen en overheden adviseert bij belangrijke, complexe, grensoverschrijdende transacties en projecten. 

Lees meer

Linklaters is een advocaten- en notariskantoor dat wereldwijd toonaangevende bedrijven, financiële instellingen en overheden adviseert bij belangrijke, complexe, grensoverschrijdende transacties en projecten. Linklaters is sinds 1998 vertegenwoordigd in Amsterdam, vanaf 2005 bezig met het verder uitbouwen van ons kantoor. Momenteel zijn er 60 advocaten, (kandidaat) notarissen en fiscalisten werkzaam op verschillende rechtsgebieden. Zij worden ondersteund door 40 medewerkers. Linklaters maakt deel uit van een groot internationaal netwerk dat vertegenwoordigd is in 20 landen. De grootste praktijkgroepen op ons kantoor in Amsterdam zijn financieel-, ondernemingsrecht en Dispute Resolution. Daarnaast zijn we actief op het gebied van mededinging, arbeidsrecht, hebben we een notarieel team en een fiscale praktijk.

Student-stage

We verwelkomen graag studenten voor een voltijdse student-stage gedurende twee maanden. Een stage is een uitgelezen kans om ons kantoor beter te leren kennen. Belangrijker nog is dat je zelf kunt ervaren of werken in een internationale praktijk iets voor jou is. Je maakt kennis met de dagelijkse gang van zaken op kantoor en daarnaast is er voldoende gelegenheid om de sfeer van ons kantoor te proeven tijdens een van de vele sociale activiteiten. Een student-stage beschouwen wij als de beste manier om advocaat-stagiaires te identificeren. Wij zijn dan ook zeer toegewijd om een diverse en motiverende ervaring aan te bieden.

Global Summer Students’ Programme

Ieder jaar in augustus organiseren wij het Global Summer Students’ Programme voor studenten uit de hele wereld, bestaande uit een programma van twee weken op ons hoofdkantoor in Londen in combinatie met een student-stage op ons kantoor in Amsterdam. Tijdens deze twee weken ervaar je hoe het is om te werken in een internationale omgeving met mensen uit verschillende landen en jurisdicties en maak je kennis met ons kantoor, onze cultuur en de baanbrekende deals. Daarnaast is er een uitgebreid sociaal programma waarin je elkaar beter leert kennen.

Student medewerker

De andere manier om een compleet beeld te krijgen van werken bij Linklaters is door bij ons parttime te komen werken als student medewerker gedurende 3-6 maanden tijdens je master. Bij Linklaters zijn wij op zoek naar ambitieuze studenten die bewust kiezen voor werken bij een internationaal kantoor. Je hebt dan ook al eerder stage gelopen en kennis gemaakt met de advocatuur. Je wordt betrokken in al onze professionele activiteiten en krijgt een goede kijk op onze kantoor cultuur. Ook deze ervaring beschouwen wij als de beste manier om advocaat-stagiaires te identificeren. Wij zijn dan ook zeer toegewijd om een diverse en motiverende ervaring aan te bieden.

Procedure

Voor zowel de student-stage, het Global Summer Students’ Programme als het student medewerkerschap bestaat de eerste ronde uit een assessment. Dit assessment bestaat uit twee persoonlijkheidsvragenlijsten en vier analytische testen. Gevolgd door een tweede ronde, die bestaat uit een gesprek met HR en een counsel of managing associate.

Werken als advocaat-stagiair(e)

Als advocaat-stagiair(e) werk je onder begeleiding van ervaren collega’s aan interessante en uitdagende, vaak internationale, juridische zaken. Advocaat-stagiair(e) zijn bij Linklaters is werken en leren tegelijk. Je verbreedt en verdiept je kennis en ontwikkelt je (juridische) vaardigheden. Naast de opleiding aan de Law Firm School en de NOvA, neem je ook deel aan de opleidingen van onze Linklaters Law & Business School.

Interesse

Kijk op onze website: careers.linklaters.com of neem contact op met Aukje Belt (HR Advisor) via nlrecruitment@linklaters.com of 020-799 62 00.


Baker McKenzie

BE BAKER MCKENZIE

Start your career

Ben jij klaar voor het echte werk? Wij maken graag kennis met je. Op werkenbijbaker.nl kun je een kijkje nemen in onze wereld. En met ons in contact komen. Wanneer zien we je?  

Lees meer

Wanneer je kiest voor een carrière aan de Zuidas, weet je waar je voor kiest. Je gaat jezelf razendsnel ontwikkelen en je grenzen verleggen. Je wilt die extra mile gaan. De voldoening voelen als je alles hebt gegeven. De ontlading wanneer je het succes viert met je collega’s. Hierin verschillen wij niet van al die anderen.

Wat ons anders maakt? Wij zijn harde werkers, maar ook een hechte groep collega’s. Je kunt jezelf zijn, wij vinden het bijzonder dat we allemaal verschillen want dat maakt dat we elkaar aanvullen. Wij delen dezelfde interesses en passie voor het vak. Vanaf je eerste dag hoor je er direct bij. Je krijgt verantwoordelijkheid en kunt laten zien wat je in huis hebt. Wij zijn Baker McKenzie en wij zoeken talent dat zich hierin herkent. Talent dat zichzelf is en onderdeel van Baker McKenzie wil worden.

Als advocaat, kandidaat-notaris of fiscalist start je bij ons in één van de gespecialiseerde praktijkgroepen. Je werkt direct aan grote, vaak internationale dossiers. En je hebt veel contact met cliënten, zodat je snel ervaring opbouwt.

Wil je sfeer komen proeven? Onze deuren staan open, je bent welkom tijdens een stage of met je studievereniging. Ook organiseren wij regelmatig onze ‘Baker Koffie’ waarin je op informele wijze kennismaakt met ons kantoor en je toekomstige collega’s.

Nieuwsgierig? Kijk op www.werkenbijbaker.nl


Allen & Overy

Embrace the unexpected

Onverwachte kansen en problemen komen steeds vaker op de weg van nationale en internationale ondernemingen, onze cliënten. En daarop willen ze snel en effectief kunnen reageren. Daarom is bij ons - naast een hoog kwaliteitsniveau - creativiteit erg belangrijk. Onverwachte gebeurtenissen vragen om onverwachte oplossingen. Bijna even belangrijk vinden we humor, lef en een hecht teamgevoel. Iets voor jou? Kijk op werkenbijallenovery.nl

Lees meer


De Nederlandsche Bank

Maak het verschil in het hart van onze economie

Stage lopen of net afgestudeerd? Denk dan eens aan De Nederlandsche Bank (DNB). Bij ons werk je aan vertrouwen en financiële stabiliteit. Bijvoorbeeld door toezicht te houden op financiële instellingen, zodat men veilig kan blijven lenen en sparen. En om ervoor te zorgen dat pensioenen kunnen worden uitbetaald. 

Lees meer

Cultuur
Je kent ons vast als zakelijk en professioneel. Dat klopt, we nemen onze verantwoordelijkheid en werken nationaal en internationaal nauw samen. Wat je misschien nog niet weet is dat de medewerkers van DNB erg trots zijn op hun werk en dat de sfeer intern informeel is. Je past bij ons wanneer je je thuis voelt bij mensen die scherp, open, betrokken en betrouwbaar zijn, en die dit uitdragen in wie ze zijn en wat ze doen.

Verschil maken
Wat je kunt en wie je bent zijn voor ons even belangrijk. Je kunt op je eigen manier het verschil maken in het hart van onze economie. Daarvoor krijg je vanaf de start veel verantwoordelijkheden en werk je op het scherp van de snede. Zo kan het zijn dat je meewerkt aan het monetaire beleid, meer leert over de werking van financiële markten én bijdraagt aan het toezicht op financiële instellingen. In een internationale context ga je direct inhoudelijk aan de slag, zodat je je razendsnel ontwikkelt. Bij ons kun je je eigen opleidingstraject uitstippelen en deelnemen aan verschillende leertrajecten van de DNB Academie en binnen het Europees Stelsel van Centrale Banken.

Interesse
Heb je affiniteit met economie en de financiële sector en ben je maatschappelijk betrokken? Studeer je bijvoorbeeld economie, econometrie, rechten, politicologie, internationale betrekkingen, (organisatie)psychologie, wiskunde of natuurkunde? Combineer je dit met inzet, creativiteit en daadkracht? Denk dan eens aan onze meewerk- en afstudeerstages, startersvacatures of ons traineeship.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Adriëtte Hummel en Birgit van Winden, campus recruiters via 06 3102 8763 en 06 5282 9108 of e-mail naar campusrecruitment@dnb.nl. Op werkenbijdnb.nl lees je meer over onze evenementen, stageplekken, het traineeship en onze vacatures. Daar kun je ook online solliciteren.


Freshfields

Freshfields Bruckhaus Deringer geldt wereldwijd als één van de meest toonaangevende internationale advocatenkantoren. Cliënten schakelen ons in voor juridische dienstverlening op het allerhoogste niveau. We zijn ambitieus en altijd op zoek naar mensen die niet tevreden zijn met 90% en juist díe extra stap willen zetten voor het beste resultaat. Uiteraard met een gezonde dosis relativeringsvermogen en ‘sense of humour’. Daarnaast verwachten wij dat je onder meer flexibel, stressbestendig en creatief bent, maar ook over een ‘global mindset’ beschikt. Ons favoriete selectiecriterium is dan ook: ‘excellent, and not too serious’.

Lees meer

Freshfields Amsterdam: groot en klein tegelijk

Wereldwijd werken circa 2.500 advocaten, fiscalisten en (kandidaat-) notarissen bij ons. In Amsterdam zijn we met ruim 90 juristen een internationaal en overzichtelijk kantoor. We willen tot de beste kantoren behoren met behoud van onze huidige omvang. Onze praktijkgroepen richten zich op de advies-, transactie- en procespraktijk ten behoeve van nationale en internationale ondernemingen, financiële instellingen en investeerders.

  • Praktijkgroepen
  • Antitrust, Competition and Trade
  • Corporate (incl. Notariaat)
  • Dispute Resolution
  • Employment, Pensions and Benefits
  • Finance
  • Intellectual Property / Information Technology
  • Tax

Wat mag je verwachten?

Kiezen voor Freshfields betekent, kiezen voor een uitdagende, plezierige en informele werkomgeving. Een omgeving waarin je jezelf snel kunt ontwikkelen en je eigen verantwoordelijkheid voor cliënten kunt nemen. Als associate werk je direct volwaardig mee in je praktijkgroep. Jouw loopbaan kan, afhankelijk van je voorkeur, binnen iedere praktijkgroep beginnen. Een sectiewissel is mogelijk, maar niet verplicht.

Stages

Een studentstage is een ideale oriëntatie. Als studentstagiair zit je bij een ervaren medewerker op de kamer en draai je volledig mee in onze dagelijkse praktijk. Op deze manier krijg je een goed beeld van de aard en de inhoud van het werk. Daarnaast is het mogelijk bij een aantal van onze praktijkgroepen als werkstudent aan de slag te gaan.
Naast de studentstage en het werkstudentschap organiseren wij ieder jaar een internationaal stageprogramma: Freshfields Connect. Als Connectstagiair loop je zes weken stage op ons kantoor te Amsterdam en vervolgens vier weken stage bij één van onze andere kantoren in het buitenland.

Ben jij ‘excellent, and not too serious’? Informeer dan bij één van onze recruiters naar de stagemogelijkheden.

Contact

Voor vragen of meer informatie over solliciteren / stages:

Saskia Hoeneveld, Recruiter

Voor vragen of meer informatie over stages / evenementen:

Lydia Stolte, Graduate Recruiter


Loyens & Loeff

Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Lees meer


Houthoff

Werken bij Houthoff

Dat maakt je sterker. Wij gaan ver om van jou een excellente advocaat, belastingadviseur of kandidaat-notaris te maken. Jij laat zien dat je het in je hebt. Jouw beste carrièrestap was nog nooit zo dichtbij. 

Lees meer

Houthoff - Going beyond

Houthoff is een onafhankelijk, toonaangevend Nederlands advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York en heeft vertegenwoordigers in Houston en Singapore. Onze 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs werken continue samen om ervoor te zorgen dat we er voor onze klanten zijn wanneer ze ons het meest nodig hebben. Wij helpen hen vooruit op kritieke momenten met praktische oplossingen voor complexe juridische problemen. 

Cliënten & zaken waarvoor wij verder gaan wanneer ze ons het meest nodig hebben 

Wij richten ons op zeer complexe transacties en geschillenbeslechting, waarbij wij internationale en nationale ondernemingen, financiële instellingen, private equity huizen en overheden adviseren over hun meest strategische en kritieke zaken. Of het nu gaat om het beoordelen van kansen of beperken van risico's, we kijken altijd verder dan het vraagstuk van vandaag om tot een lange termijn oplossing te komen. 

Jouw carrière bij Houthoff

Je ziet jezelf in de toekomst werken bij een groot commercieel kantoor. De stap van student naar excellent advocaat, belastingadviseur of notaris zet je niet zomaar. Je wilt voor jezelf de beste keuzen maken. Hierbij helpen wij jou graag. 

Kom kennismaken 

Hoe maak je de juiste keuze? Kom kennismaken. Wij bieden hiervoor meerdere mogelijkheden. Zo organiseren wij maandelijks een Houthoff Café, meerdere keren per jaar een Houthoff Inhousedag en voor een intensievere kennismaking neem je deel aan een van onze Houthoff Masterclasses. 

Beleef het in de praktijk 

Wij leren elkaar pas echt goed kennen als je in onze dagelijkse praktijk mee loopt. Je maakt niet alleen kennis met de werkzaamheden, maar je ontmoet ook de mensen achter Houthoff. En natuurlijk ben jij bij alle borrels en kantoorfeesten aanwezig. Een studentstage of een studerend juridisch medewerkerschap is bij uitstek de manier om dit te ervaren. Ben jij er over uit en wil je direct solliciteren op een startersfunctie als advocaat, belastingadviseur of kandidaat-notaris? Ga dan naar werkenbijhouthoff.com waar je nog meer informatie leest over het werken bij Houthoff. 

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op: 

Anouk Verbakel T +31 20 605 62 62 | a.verbakel@houthoff.com 

Josephine van Meer T +31 20 605 64 17 | j.van.meer@houthoff.com 

Emilie Kielstra T +31 10 217 22 57 | e.kielstra@houthoff.com                                                                                                                                                 


De Brauw Blackstone Westbroek

De Brauw. Een advocatenkantoor dat met cliënten mee de wereld overgaat en ze helpt, waar zij ook actief zijn. Onze advocaten, fiscalisten en notarissen zijn op hun best als ze werken aan multidisciplinaire internationale zaken die ertoe doen. Dit gebeurt in brede teams en met een helder doel: cliënten op hoog niveau adviseren op het gebied van corporate, litigation en regulatory. De Brauw legt al 145 jaar de lat hoog als het gaat om kwaliteit, innovatie en ontwikkeling. En daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe talenten die ons kunnen versterken en vernieuwen. 

Lees meer

Over De Brauw
De Brauw is een internationaal advocatenkantoor dat meer dan 70% van de hoofdkantoren van multinationals in Nederland adviseert. Bij De Brauw werken circa 650 werknemers in Amsterdam, Brussel, Frankfurt, London, New York, Shanghai en Singapore.

Oriënteren
Een goede manier om kennis te maken met De Brauw is een studentstage te lopen. Wij hebben op iedere sectie plaats voor studenten (advocatuur, notarieel en fiscaal) en je draait dan acht weken volledig mee. Er zijn ook mogelijkheden om stage te lopen bij ons kantoor in Brussel, New York, Shanghai of Singapore. Je kunt een tijdje als studerend medewerker bij De Brauw werken, of meedoen aan een van onze Business Courses. Zo’n business course is niet alleen een sociaal evenement, maar je leert er ook echt van. En je kunt ons natuurlijk ook ontmoeten op beurzen, banenmarkten en congressen in het hele land.

De Brauwerij
De Brauw gelooft in constante ontwikkeling van haar advocaten, notarissen en fiscalisten, en dat start in De Brauwerij. Alle stagiaires beginnen in deze aparte sectie waarin ze namens hun eigen cliënten helemaal zelfstandig zaken behandelen. Je leert er alle facetten van het vak in de praktijk. Natuurlijk krijg je daarbij volop hulp en begeleiding. Iedereen die De Brauwerij heeft gedaan is razend enthousiast: “Ik moest direct aan de slag, en daardoor heb ik in die zes maanden Brauwerij meer geleerd dan tijdens m’n studie”.

Na de Brauwerij
Ook na De Brauwerij bieden wij een uitgebreid en doorlopend opleidingsaanbod met cursussen en trainingen, zowel inhoudelijk als qua ontwikkeling van vaardigheden. Bij De Brauw houdt jouw opleiding dus nooit op. Verder vinden wij het belangrijk dat kantoorgenoten ervaring opdoen in het buitenland. Afhankelijk van je voorkeur en de beschikbare plaatsen kan dat bij onze vestigingen in Brussel, Frankfurt, Londen, New York, Shanghai of Singapore. En regelmatig worden kantoorgenoten gedetacheerd bij cliënten, of werken ze een periode bij een van onze bevriende advocatenkantoren in het buitenland.

Contact met recruitment
Wij willen graag met je kennismaken! Bel of mail met Nienke Jager (020-577 1556), nienke.jager@debrauw.com. En kijk vooral op www.careersatdebrauw.com


AKD

AKD is een van de grootste kantoren van Nederland. We bestaan uit een hecht team van bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Stuk voor stuk aanpakkers en teamspelers. Met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. Jij werkt graag in teamverband, met collega’s en cliënten. Bij een kantoor met korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak. Zo doen wij dat bij AKD.

Lees meer

Onze praktijk
We hebben kantoren in Amsterdam, Breda, Brussel, Eindhoven, Luxemburg en Rotterdam. Circa 250 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn werkzaam in de volgende praktijkgroepen:

•          Arbeid & Pensioenen
•          Bedrijfsfraude & Strafrecht
•          Belastingadvies
•          Bouw en Vastgoed
•          Europees en Mededingingsrecht
•          Finance & Structuring
•          IP & Technology
•          Litigation & Insolvency
•          M&A/ Contracting
•          Notariaat
•          Overheid en Onderneming
•          Transport & Energy

Gedreven door ontwikkeling
De ontwikkeling van onze mensen vinden we enorm belangrijk. Natuurlijk kom je niet zomaar bij AKD binnen: we verwachten uitstekende studieresultaten, zelfstandigheid, ondernemerschap en een flinke dosis eigenheid. Maar als je eenmaal bij ons werkt, dan krijg je alle ruimte om je verder te specialiseren en je talenten te ontwikkelen. We bieden je hoogwaardige opleidingen via ons opleidingshuis AKDMY, plus de nodige persoonlijke begeleiding.

AKDMY
AKD biedt jou de kans je talent te ontwikkelen en een ijzersterk portfolio op te bouwen. Dat kan tot aan je afstuderen via ons opleidingshuis AKDMY. Wil je ook toetreden tot een exclusief gezelschap van studenten met een streepje voor? Meld je aan voor AKDMY Matching Day. Dan kijken we of wij bij jou passen en jij bij ons. Voor meer informatie verwijzen wij door naar: www.akdmy.nl

Meer weten?
Als starter kies je bewust voor een topkantoor. Jouw frisse blik geeft de cliënt vaak een andere kijk op de zaak en je vecht graag voor jouw ideeën. Je hebt een uitgesproken mening, ook als het spannend wordt. Je houdt van aanpakken, no-nonsense en een steile leercurve. Sta je op scherp? Bel met Maud of Thaira op 088 253 53 86 of mail naar recruitment@akd.nl. Op www.werkenbijakd.nl vind je onze kennismakingsactiviteiten, een overzicht van de vacatures voor studenten en starters, en meer.


Lexence

Het echte werk

Lees meer

Kleine teams. Grote zaken.
Wanneer je aan het begin van je carrière staat, wil je graag weten welk kantoor het beste bij je ambitie- en ontwikkelingsniveau past. Bij Lexence geloven we in groei, maar niet in ‘hoe groter, hoe beter’. Wij zijn liever snel en efficiënt. Daarom werken wij in kleine teams met op elkaar ingespeelde specialisten. Advocaten en notarissen die altijd gericht zijn op het echte werk. Complexe zaken in vastgoed- en ondernemingsrecht.

Diepe kennis. Scherpe denkers.

Bij Lexence werken geen juristen die van alles een beetje verstand hebben. Onze advocaten en notarissen zijn specialisten. Altijd bezig met het echte werk. Scherpe denkers die concrete adviezen kunnen geven, omdat ze de business door en door kennen. Experts in vastgoed- en ondernemingsrecht, die samen met de cliënt willen werken aan de strakste deals.

Vastgoed- en ondernemingsrecht

Lexence is een relatief jong kantoor. Toch hebben onze advocaten en notarissen al een uitgebreide staat van dienst op onze specialismen: vastgoed- en ondernemingsrecht. Binnen deze twee specialisaties vallen onder meer transacties, notariaat, arbeidsrecht, litigation, financiering, huurrecht, property & asset management, omgevingsrecht en vastgoedontwikkeling.

Persoonlijk, onafhankelijk en internationaal

Bevlogen teams geleid door betrokken partners, in een onafhankelijk kantoor: dat kenmerkt Lexence. Met een internationale oriëntatie waar het zinvol is. Daarbij kiezen we bewust niet voor vaste alliantiepartners, maar voor samenwerking met de specialisten van het internationale juridische netwerk Meritas.

Verantwoordelijkheid en vrije tijd

Direct eigen verantwoordelijkheden voor startende juristen; dat vindt Lexence belangrijk. Dit betekent meewerken aan projecten zoals binnenstedelijke herinrichtingprojecten of het oplossen van ingewikkelde disputen tussen verhuurders en huurders. De work-life balance nemen we serieus. We werken hard en leveren kwaliteit. Maar vrije tijd is vrije tijd en daarvoor nemen we de tijd.  

Loopbaan

Bij Lexence zijn de carrièrepaden helder. Je kunt partner worden wanneer je de ambitie hebt, beschikt over de noodzakelijke kennis en ervaring én hebt bewezen daarnaast ook een goed ondernemer te zijn. Maar dit staat je vrij. De partners en medewerkers van Lexence begeleiden je en voorzien je van hun ervaring, naast de diverse opleidingen die je door de jaren heen zult gaan volgen. Zo kent Lexence een eigen opleidingsprogramma dat gericht is op vaardigheden: de Lexence Kennisladder. Een loopbaan bij Lexence bestaat niet alleen uit heldere carrièrepaden en goede begeleiding maar bevat ook uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het goed belonen van de medewerkers is onderdeel van onze missie.

Studentstage

Het volgen van een studentstage is bij uitstek een mogelijkheid om te onderzoeken of jij en de advocatuur of het notariaat een goede match vormen. Gedurende 6 tot 8 weken word je betrokken bij de dagelijkse gang van zaken bij Lexence, in juridisch en sociaal opzicht. Hierbij kun je onder andere denken aan het bijwonen van zittingen en getuigenverhoren, het schrijven van notities en adviezen en aanwezigheid bij de jurisprudentielunches. Maar vergeet de kantoorborrels en diverse sociale activiteiten niet.
 

Wil je meer informatie over Lexence of wil je solliciteren? Kijk dan op www.werkenbijlexence.nl. Je mag ook contact opnemen met Stephanie Hamer, Recruiter, tel: (020) 5736 711.


VMBS

Gedreven en een tikje eigenzinnig

Lees meer

Na vele jaren bij verschillende toonaangevende advocatenkantoren te hebben gewerkt, wilden wij zelf een mooi, maar niet te groot, specialistisch advocatenkantoor neerzetten. Een kantoor van ‘korte lijnen’ en een persoonlijke aanpak. Een kantoor dat complexe juridische geschillen tot praktische oplossingen brengt. En dit alles tegen een concurrerend uurtarief: een alternatief voor grote gespecialiseerde kantoren. Dat is wat ons in 2006 er toe bracht om VMBS Advocaten op te richten.

VMBS Advocaten is gespecialiseerd in ondernemingsrechtfinanciering, zekerheden en insolventierechthuurrecht, intellectueel eigendomsrecht en - als een van de weinige kantoren in Nederland - internationaal privaat- en procesrecht.

 

Professionele partijen zoals bedrijven, banken, institutionele beleggers en woningcorporaties, weten daarom hun weg naar VMBS Advocaten te vinden, maar ook particulieren.

Uw belang is ons uitgangspunt. Onderzoeken wat écht belangrijk is voor de cliënt en adviezen geven die aansluiten bij de cliënt, met inzet van onze juridische kennis en expertise. Als er geprocedeerd moet worden doen we dat, maar de praktijk leert dat u daarmee als cliënt lang niet altijd het beste af bent. Wij zoeken met u naar realistische en haalbare oplossingen, de gebruikelijke maar ook de ongebruikelijke, alternatieven, waar u mogelijk zelf nog niet aan had gedacht. Ook maakt ons kantoor soms uitgesproken keuzes.

 

Zo laten onze specialisten op het gebied van financiering, zekerheden en insolventierecht zich niet tot curator benoemen. Sommigen noemen dat eigenzinnig. Wij vinden vooral dat we alles moeten doen om onze cliënten goed te bedienen. Als daar niet-alledaagse keuzes voor nodig zijn, dan adviseren wij die graag.

En onze idealen van toen? Die hebben we behouden. Onze specialismen staan als een huis. Kwaliteit en cliënt staan voorop. 

Maatschappelijke betrokkenheid
Wij steken niet alleen op kantoor onze handen uit de mouwen maar ook als vrijwilligers bij een zorginstelling.


Young Talent Group

Schrijf je in bij YTG!

Laat de Young Talent Group jou, als rechtenstudent, regelmatig informeren en profiteer daarbij van de volgende voordelen:

- Volledige toegang tot de website
- Regelmatig mailings ontvangen
- Geen kosten, helemaal gratis
- Privacy gegarandeerd

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je nu in!

Lees meer

Wat is de YTG?

Wat betekent de Young Talent Group voor studenten?
Young Talent Group is een samenwerkingsverband tussen verschillende juridische faculteitsverenigingen. Op dit moment zijn JFV Grotius (Leiden), de Juridische Studenten Vereniging te Utrecht (JSVU) en Magister JFT (Tilburg) aangesloten. Het doel is om rechtenstudenten te informeren over de verschillende mogelijkheden tijdens en na hun studie.

Hoe word je als rechtenstudent geïnformeerd?

Website:
Op de site van Young Talent Group laten we verschillende werkgevers aan het woord. Door middel van bedrijfsprofielen, stageprofielen, eventuele vacatures en een agenda met aankomende businesscourses en masterclasses, kan je je gericht laten informeren over de verschillende mogelijkheden.

Mailing:
Kantoren en bedrijven organiseren geregeld businesscourses, stages, masterclasses en meer. Als je je inschrijft bij Young Talent Group word je gratis op de hoogte gehouden van allerlei bedrijfsactiviteiten. Een rechtenstudent die zich inschrijft bij Young Talent Group geeft hierbij zijn studierichting/ interessegebied aan. Als student krijg je dus alleen informatie die jij interessant vindt! Studeer je strafrecht? Dan word je niet "lastig gevallen" met informatie over bijvoorbeeld mededingingsrecht.

Welke kosten zijn hieraan verbonden?
Iedere rechtenstudent kan zich voor onze diensten gratis aanmelden. Je kunt je gemakkelijk aanmelden door hier te klikken.

Privacy bescherming?
Jouw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en blijven te allen tijde in handen van Young Talent Group. Bedrijven krijgen geen inzage in de door jouw verstrekte gegevens. Alle mailingen van bedrijven worden onder beheer van Young Talent Group uitgevoerd.