Magnet.me

Ontdek op Magnet.me gemakkelijk welke startersbanen, traineeships of stages er passen bij jouw profiel.

Wat is Magnet.me?

Magnet.me is een innovatief online carrièrenetwerk voor studenten en afgestudeerden. Het stelt studenten in staat om de juiste stage of baan te vinden en om gelijk te verbinden met bedrijven. Aan de andere kant bieden we bedrijven de mogelijkheid om gemakkelijk gekwalificeerde kandidaten te vinden voor hun stages en startersvacatures.

Magnet.me is momenteel actief in Nederland en in het Verenigd Koninkrijk en in beide landen de grootste carrièrewebsite voor studenten en afgestudeerden.

Hoe werkt het?

Nadat studenten een profiel hebben aangemaakt zien ze op basis van dit profiel gelijk voor welke vacatures ze gekwalificeerd zijn en welke bedrijven met hen willen verbinden. Studenten kunnen hierna banen liken of gelijk solliciteren, verbinden met bedrijven en kunnen voor relevante functies benaderd worden door bedrijven.

Bedrijven kunnen hun stages, banen, traineeships en evenementen gratis op Magnet.me zetten, zodat studenten in hun keuze niet gelimiteerd worden door het recruitmentbudget van potentiële werkgevers, zoals startups en bedrijven uit het MKB.