Sociaal

Activiteiten Commissie

De Activiteiten Commissie organiseert geweldige activiteiten voor de leden van Magister JFT.

Lees meer

Dies Commissie

De Diescommissie organiseert jaarlijks onze verjaardag (Dies Natalis).

Lees meer

Eerstejaars Commissie

Wij zijn de Eerstejaarscommissie van 2018-2019. Wij zijn een groep eerstejaars studenten die zich inzet voor onze medestudenten. We willen er graag samen met jullie een top jaar van maken, zodat we allemaal onze studententijd op een leuke manier laten beginnen.

Lees meer

Gala Commissie

Onze commissie organiseert het jaarlijkse gala van Magister JFT! 
 

Lees meer

MIK Commissie

De Magister Introductie Kamp (MIK) commissie verzorgt elk jaar het introductiekamp voor de eerstejaars van Tilburg Law School.

Lees meer

Sport Commissie

Ben je na al die drukke collegeweken weer eens toe aan ontspanning en is het tijd om weer wat sportiefs te ondernemen? Dan ben je bij de Sportcommissie aan het goede adres! 

Lees meer

Inhoudelijk

Congres Commissie

Op 1 november 2018 zal het congres plaatsvinden met als thema 'platformeconomie'.

Lees meer

JBT Commissie

De JBT Commissie zal de 20e editie van de Juridische Bedrijvendagen Tilburg (JBT) organiseren. 

Lees meer

NSPW Commissie

Op woensdag 13 februari vindt alweer de 27e editie van de Nationale Snelpleitwedstrijden plaats in Tilburg. Op deze dag nemen studenten uit heel Nederland het tegen elkaar op. Per rechtsgebied wordt er een casus voorgelegd die in een team van vier personen en dertig minuten op de klok zal worden voorbereid. Het pleidooi wordt beoordeeld door de jury bestaande uit advocaten uit de rechtspraktijk en professoren van Tilburg University. Om 9:00 uur zullen alle teams verwelkomt worden. Tussen de pleitrondes door kunnen de deelnemers genieten van een welverdiende lunch. Terwijl de twee beste teams zich voorbereiden op de finale, wordt er een interessante lezing gegeven. Om de dag gezellig af te sluiten kunnen de deelnemers zich opgeven voor een diner.

Vorm een team met je studiegenoten en meld je aan! Inschrijven kan van 12 november 2018 tot 11 januari 2019 via de onderstaande link. Kosten worden zo snel mogelijk bekendgemaakt.

https://goo.gl/forms/xcK8dU29Ti2D76sp1

We hopen je te zien op de 27e editie van de Nationale Snelpleitwedstrijden!
 

Met vriendelijke groet,

De NSPW Commissie van Magister JFT

Lees meer

Reizen

IJS Commissie

Eind janauri zal de Magister JFT | IJsCo weer op een onvergetelijke wintersportreis gaan!

Lees meer

Reis Commissie binnen Europa

Magister JFT | ReisCie Binnen Europa zal wederom een onvergetelijke reis organiseren, de bestemming van dit jaar is op dit moment nog niet bekend.

Lees meer

Reis Commissie buiten Europa

De Magister JFT | Reiscommissie Buiten Europa organiseert ook dit jaar weer een studiereis naar een fantastische bestemming buiten Europa. 

Lees meer

Faciliterend

Kascontrolecommissie

De Kascontrolecommissie controleert de boekhoudkundige en financiële stukken van Magister JFT.

Lees meer

Sollicitatiecommissie

De sollicitatiecommissie behandelt de sollicitaties voor de omvangrijkere posities binnen Magister JFT. Een sollicitatieprocedure voor de sollicitatiecommissie wordt doorlopen indien je solliciteert voor het een Algemene of Dagelijkse bestuursfunctie.

Lees meer

Almanak Commissie

De Almanakcommissie zorgt ervoor dat het Magistrale jaar met al haar hoogtepunten wordt samengevat in een mooie Almanak. 

Lees meer

Promotie Commissie

De allerleukste commissie van Magister JFT, is de promotiecommissie.  Het is onze taak om de studenten van Tilburg Law School bekend te maken met Magister JFT.

Lees meer