JBT Commissie

De JBT Commissie zal de 19e editie van de Juridische Bedrijvendagen Tilburg (JBT) organiseren. 

Van 12 maart tot 22 maart vindt de 19e editie van de Juridische Bedrijvendagen Tilburg plaats. De Juridische Bedrijvendagen Tilburg biedt toekomstige juristen en bestuurskundigen een uitgelezen kans om zich optimaal voor te bereiden op hun toekomst. In welke fase van je opleiding jij je ook bevindt

 

, dit is de uitgelezen kans om als ambitieuze rechten- en bestuurskundestudent je vaardigheden te verrijken en in contact te komen met je toekomstige werkgever. Vandaar ook onze slogan: Where ambition meets opportunity!
 
Tijdens het evenement presenteren verschillende (advocaten)kantoren, juridische en bestuurskundige instellingen en bedrijven zich door middel van workshops, trainingen en andere activiteiten waarbij zij met de student in contact komen. Naast een kennismaking met de verschillende soorten bedrijven, kunnen de studenten door middel van deze trainingen en workshops hun kennis van de praktijk vergroten, krijgen zij een goed beeld van de verschillende carrièremogelijkheden die de juridische sector rijk is en zijn zij tevens in de gelegenheid belangrijke vaardigheden (verder) te ontwikkelen.

Het programma voor de JBT 2018 is als volgt:
Dinsdag 13 Maart              Softskill Day
Vrijdag 16 Maart                Brabant Business Lunch
Maandag 19 Maart            Discovery Day
Dinsdag 20 Maart              Public Administration Day
Donderdag 22 Maart         Business Day 

Wil jij je onderscheiden van de rest? Grijp dan deze kans en meld je tot en met 26 feb. aan via www.jbtilburg.nl! Ook zal hier het volledige programma meer uitgebreid worden toegelicht. Heb je vragen over de Juridische Bedrijvendagen Tilburg, mail dan naar jbt@magisterjft.nl of bezoek de website.

<< Terug naar overzicht