JBT Commissie

De JBT Commissie zal de 18e editie van de Juridische Bedrijvendagen Tilburg (JBT) organiseren. 

Van 27 maart tot en met 31 maart 2017 vindt de 18e editie van de Juridische Bedrijvendagen Tilburg plaats. De Juridische Bedrijvendagen Tilburg biedt toekomstige juristen en bestuurskundigen een uitgelezen kans om zich optimaal voor te bereiden op hun toekomst. In welke fase van je opleiding jij je ook bevindt, verdiep jezelf in je toekomst. Vandaar dat de slogan dit jaar luidt: Secure your future!   

Hoe bereiken we dit?
Tijdens het evenement presenteren verschillende (advocaten)kantoren, juridische instellingen en bedrijven zich door middel van workshops, trainingen en andere activiteiten waarbij zij met de student in contact komen. Naast een kennismaking met de verschillende soorten bedrijven, kunnen de studenten door middel van deze trainingen en workshops hun kennis van de praktijk vergroten, krijgen zij een goed beeld van de verschillende carrièremogelijkheden die de juridische sector rijk is en zijn zij tevens in de gelegenheid belangrijke vaardigheden (verder) te ontwikkelen.

Voor meer informatie over de Juridische Bedrijvendagen Tilburg kan je terecht op de website: www.jbtilburg.nl

Heb je vragen over de Juridische Bedrijvendagen Tilburg, mail dan naar jbt@magisterjft.nl of bezoek de website www.jbtilburg.nl.

<< Terug naar overzicht