NSPW Commissie

Op donderdag 15 februari vindt alweer de 26e editie van de Nationale Snelpleitwedstrijden plaats op de campus van Tilburg University. 


Op donderdag 15 februari vindt de 26e editie van de Nationale Snelpleitwedstrijden plaats op de campus van Tilburg University. 
Tijdens deze dag gaan studenten uit heel Nederland in teams van drie of vier de strijd met elkaar aan. Elke ronde krijgen de teams een casus over een ander rechtsgebied voorgelegd en hebben zij slechts 30 minuten om een pleidooi voor te bereiden. Hun pleidooi zal worden beoordeeld door een vakkundige jury bestaande uit professoren van Tilburg University en vakmensen uit de advocatuur. Daarnaast wordt er tussen de wedstrijden door een interessante lezing gegeven en is de lunch geheel verzorgd. Afsluitend zal er met alle deelnemers van de dag gedineerd worden. 
 
Vind jij het leuk om mee te doen en voor één dag advocaat te zijn? Meld je dan vóór 10 januari aan door een mail te sturen naar nspw@magisterjft.nl. Vermeld in de mail de naam van je team, de namen van de deelnemers (3/4 personen) en of jullie mee dineren. 
 
Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor, subsponsoren en andere sponsoren, waarvoor heel veel dank!


Hoofdsponsor: 

 

<< Terug naar overzicht