Faculteitsblad SecJure

SecJure is het onafhankelijke blad van de Tilburg Law School van Tilburg University.

SecJure is onderdeel van Magister, de Juridische Faculteitsvereniging Tilburg, en wordt gemaakt dóór en vóór studenten. Het is zeker niet zomaar een blad. Al sinds 1986 rolt SecJure van de pers. Eerst nog geschreven met de typmachine, in het zwart-wit met een nietje er doorheen, later met een steeds professionelere ‘look’. Elk jaar verschenen er vier reguliere edities, een MasterSpecial en een speciale editie voor (aspirant) eerstejaars rechtenstudenten. 

Sinds 2015 is de SecJure volledig digitaal! Je kunt het blad vinden op www.secjure.nl. Regelmatig zullen er nieuwe artikelen verschijnen op de website met betrekking tot het recht of in de maatschappij spelende vraagstukken. 

Schrijf zelf!

De SecJure is altijd blij met bijdragen van studenten. Dus zit je iets dwars op het gebied van het onderwijs, heb je een semester in het buitenland gestudeerd of heb je een geniale uitwerking van een paper? In de SecJure is altijd plek voor jouw bijdrage. Wij zijn altijd op zoek naar gastredacteurs. 

Geinteresseerd? Stuur een mailtje naar de redactie via secjure@magisterjft.nl of loop eens binnen op onze kamer 221 in gebouw E. Wie weet kun je een publicatie in het faculteitsblad op je C.V. zetten!