AD REM

Magister JFT | AD REM, Kamer voor Ondernemingsrecht, heet jou van harte welkom!

Deze Kamer is in 2004 speciaal opgericht bij Magister JFT voor de studie Ondernemingsrecht en richt zich - zoals de naam al weergeeft - op de Ondernemingsrechtstudent. Magister JFT | AD REM organiseert naast  studie gerelateerde activiteiten, zoals kantoorbezoeken en tentamentrainingen, ook sociale activiteiten, zoals bijvoorbeeld het  Kamerfeest.

De studie gerelateerde activiteiten zijn er voornamelijk op gericht om de student ondernemingsrecht kennis te laten maken met zijn toekomstige werkveld. Zo kan diegene een goed beeld krijgen van de carrièremogelijkheden die er zijn. Wil jij de advocatuur in, of ga jij toch liever het bedrijfsleven in? Deze en andere vragen die betrekking hebben op jouw ondernemingsrechtelijke toekomst, probeert AD REM een antwoord te geven.  

De Ondernemingsrecht student wordt gedurende zijn of haar studie opgeleid tot een multidisciplinaire jurist. Hierbij zal tijdens de studie niet alleen de nadruk worden gelegd op juridische vaardigheden, maar evenees worden de studenten voorbereid op het bedrijfsleven. Magister JFT | AD REM biedt dan ook een breed scala aan activiteiten aan, die goed aansluiten bij de studie Ondernemingsrecht. Daarnaast hoopt de Kamer dat de door hen georganiseerde acitiviteiten een uitstekende bijdrage leveren aan de juridische vaardigheden die een ondernemingsrechtjurist machtig moet zijn en dat vragen of andere kwesties die oprijzen tijdens de studie Ondernemingsrecht door hen beantwoord cq opgelost kunnen worden. 

Ons doel is de student Ondernemingsrecht te laten zien wat zijn carrièremogelijkheden zijn en derden te laten zien wat de Ondernemingsrecht student van Tilburg University in zijn mars heeft.

Kortom, Magister JFT | AD REM is dé Kamer voor elke Ondernemingsrechtstudent!

Als je vragen hebt, of actief wilt worden binnen Magister JFT | AD REM, schroom dan niet om ons te contacteren.

Je kunt ons vinden in gebouw E (kamer E211), of stuur een mail naar adrem@magisterjft.nl. Inschrijven voor de nieuwsbrief? Stuur een mail naar adrem@magisterjft.nl. Wij houden je graag op de hoogte van al onze activiteiten, dus houd onze agenda goed in de gaten voor de definitieve data en verdere informatie.

Tot ziens bij een van onze activiteiten!

Het Magister JFT | AD REM bestuur 2017-2018:


Maxime Loos (Voorzitter)
Ruben Schulpen (Secretaris)
Frans Ruijs (Penningmeester)
Sophie van Dijk (Algemeen Kamerbestuurslid)