IBL Commissie

De IBL Commissie organiseert zowel sociale als studie gerelateerde activiteiten voor studenten International Business Law (IBL).

De Master International Business Law is een zeer internationaal georiënteerde Master, in zowel de onderwerpen die behandeld worden als de studenten die deel uitmaken van de Master. Met bijna 80 nationale en internationale studenten kan de studie dan ook gezien worden als een zeer actieve groep binnen de (Internationale) Rechtenfaculteit van Tilburg University.

De IBL Commissie speelt een belangrijke rol bij het samenbrengen van de studenten binnen de Master International Business Law. De Commissie houdt zich dan ook voornamelijk bezig met het organiseren van verschillende sociale en studie gerelateerde activiteiten voor de studenten IBL. De visie die daarbij voorop staat is voor iedereen binnen de Master het een sociaal maar daarnaast ook leerzaam jaar te maken.

De activiteiten die georganiseerd zullen worden door de Commissie zullen onder meer bestaan uit lezingen, bedrijfsbezoeken en borrels. Kortom, alles wat een toekomstig jurist in het internationale bedrijfsleven nodig heeft!

Indien je vragen hebt over de Commissie of over de activiteiten die organiseert worden door ons, stuur dan gerust een mail naar ibl@magisterjft.nl.

De IBL Commissie voor het verenigingsjaar 2017-2018 zal bestaan uit:

Ruben Schulpen (voorzitter/supervisor)
Juan Henoa Zapata (mede-voorzitter)
Ha Nguyen (secretaris)
Omololu Bajulaiye (algemeen commissielid)
Audi Ayundaputri (algemeen commissielid)