InterAct

InterAct is de Kamer van de juridische faculteitsvereniging Magister JFT die gericht is op Internationaal en Europees recht. Magister JFT is de grootste juridische faculteitsvereniging van Tilburg University en is actief sinds het collegejaar 2003-2004. De vereniging heeft ten doel studenten kennis te laten maken met verschillende kanten van het juridisch werkveld. Naast de vele inhoudelijke activiteiten die zij organiseert, worden er natuurlijk ook veel sociale activiteiten aangeboden. 

InterAct is opgericht in het collegejaar 2005-2006 en is verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten die betrekking hebben op Internationaal en Europees recht. Daardoor is de doelgroep van InterAct erg divers, internationaal en uniek. Wij organiseren activiteiten voor bachelor en master studenten die voor ieder lid open zijn. Al onze activiteiten worden in het Engels aangeboden, dit om voor een groter publiek toegankelijk te zijn en in lijn te zijn met de slogan van Tilburg University: 'understanding society'. Deze activiteiten variëren tussen reizen binnen Nederland en Europa, maar bevatten ook bezoeken naar grote instanties, kantoren en samenwerkingen met de faculteit en andere verenigingen. 

Ben jij na het lezen van deze inleidende informatie geïnteresseerd in de activiteiten die InterAct aanbiedt en lijkt het je leuk een keer deel te nemen? Stuur dan een mailtje naar interact@magisterjft.nl! Wij zetten je dan op de geïnteresseerdenlijst en houden je op de hoogte van onze activiteiten.