NOSO

Non Ostento Sed Ostendo (NOSO) betekent vrij vertaald zoveel als ‘wij blaten niet, wij leggen het uit’. De alumnivereniging voor bestuurskundigen is in 2001 ontstaan vanuit het eigenwijze karakter dat bestuurskundigen zichzelf toedichten, de kleinschaligheid van de opleiding en de behoefte aan een gerichter gevormd netwerk. Ook toen bestuurskunde in Tilburg nog een meer juridisch karakter had, vormde de opleiding al een eigen ‘dorp’. 

De naam mag dan gepaard gaan met een knipoog, voor de ambities van NOSO geldt dat zeker niet! NOSO biedt activiteiten aan die het Tilburgse bestuurskunde netwerk onderhouden en zorgt ervoor dat alumni behalve van elkaar ook op de hoogte blijven van de Tilburgse bestuurskunde ontwikkelingen. Netwerken is een kernbegrip binnen NOSO: voor slechts 7,50 euro per jaar ben je onderdeel van het NOSO-netwerk! Dus laat die kans niet liggen en meld je hier aan! Vul hier je gegevens in en zodra we deze binnenkrijgen, sturen we je een e-mail met meer informatie over de  activiteiten en de contributie. 

Hou regelmatig onze LinkedIn-groep, maar ook de website in de gaten voor meer info. Via LinkedIn kan het netwerk gaan leven en zijn de lijnen kort. Je kunt bij vragen altijd contact met ons opnemen via noso@uvt.nl, ook als je wijzigingen in je contact-gegevens wilt doorgeven. Meer informatie vind je hier.

Met bestuurskundige groet,        
                                                                            
Het NOSO bestuur,                                           


Janine Mulder

Gijs Broek

Geert Mennen

Remco Smulders

Rosan Pittens