Magister JFT | Onderwijsgroep

Na een aantal succesvolle jaren, is de Onderwijsgroep van Magister JFT ook dit jaar weer druk bezig om ervoor te zorgen dat jij als student de hulp gaat krijgen die je nodig hebt om jouw vakken te behalen! De Onderwijsgroep houdt zich bezig met alle onderwijsgerelateerde zaken binnen Magister JFT. De onderdelen waar wij ons in het collegejaar 2015/2016 op zullen focussen zijn:

samenvattingen; en
tentamentrainingen en deeltentamentrainingen.


Aan alle bachelorstudenten biedt de Onderwijsgroep samenvattingen aan. Wij hebben de taak om ervoor te zorgen dat de samenvattingen actueel en van hoge kwaliteit zijn. Uiteraard zijn we altijd op zoek naar schrijvers. Ben je een gemotiveerde student die toch al samenvattingen schrijft en de stof goed bijhoudt, neem dan eens contact met ons op.

Ben je gebruiker van een samenvatting en heb je hier opmerkingen over, schroom dan niet om ons hierover in te lichten. Samen kunnen we zorg dragen voor het waarborgen van de kwaliteit van onze studieondersteuning . Zodra we weten welke kwaliteitssamenvattingen uitgebracht zullen worden, plaatsen we dit op de site. Het bestellen van de samenvatting zal vervolgens mogelijk zijn via shop.magisterjft.nl.

Daarnaast bieden we tentamentrainingen & deeltentamentrainingen aan. (Deel)tentamentrainingen bieden wij aan in zowel het eerste als in het tweede semester en deze vinden plaats in de periode voorafgaand aan het tentamen. In een stoomcursus wordt de gehele stof van het vak behandeld, uiteraard ook door een trainer met veel kennis van het vak. Wanneer je deelneemt aan een tentamentraining, krijg je hierbij tevens de presentatie die tijdens de training gegeven wordt en de samenvatting van dit vak.

Voor de vakken van het eerste jaar bieden wij bovendien deeltentamentrainingen aan. Hierbij zal de studiestof voor de deeltoets worden behandeld. Daarnaast zal worden geoefend met deze stof door middel van oefenvragen en is er ruimte om zelf vragen te stellen.

Voor een overzicht van de vakken waarvoor samenvattingen en trainingen worden aangeboden, verwijzen wij jullie graag door naar het overzicht hiervan onder ‘onderwijs’ op deze website.

Heb je vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderwijs@magisterjft.nl.

Houd voor ons actueel aanbod vooral onze webshop in de gaten!