Lidmaatschap

Magister JFT is de faculteitsvereniging verbonden aan Tilburg Law School. Haar doel is een bijdrage te leveren aan het studentenleven aan de faculteit in de breedste zin van het woord. Onder de kop ‘Magister JFT’ vind je meer informatie over de vereniging.

Waarom lid worden van Magister JFT?
Doordat Magister JFT de vereniging is voor alle rechten- en bestuurskundestudenten, heeft zij ook voor ieder wat wils te bieden. Zowel op sociaal vlak als op studiegerelateerd en onderwijsondersteunend vlak is Magister JFT er voor jou. Zo organiseren wij iedere maand een borrel voor al onze leden in Café Brandpunt, vindt er ieder jaar een spetterend gala plaats en kun je met je studiegenoten de hele wereld over reizen tijdens een van de legendarische studiereizen. Kun jij nog wel wat hulp gebruiken bij je tentamens? Dan is de Onderwijsgroep van Magister JFT er voor jou met samenvattingen, tentamentrainingen en studiecoaching. Wil je alvast kennis maken met de praktijk en een kijkje nemen in de keuken van wellicht jouw toekomstige werkgever? Ga dan mee op kantoorbezoek, neem deel aan de Juridische Bedrijvendagen Tilburg of sluit je aan bij ons pleitdispuut Magister JFT | DiCiT. Om je optimaal voor te bereiden op je toekomst, verzorgen wij ook allerlei trainingen om soft skills zoals pleiten, onderhandelen en solliciteren te ontwikkelen. Wil jij het optimale uit je studententijd te halen? Word dan lid van Magister JFT!

Om op de hoogte te blijven van al deze leuke en leerzame activiteiten, ontvang je maandelijks een ledenmail. Voor een actueel overzicht van de aankomende activiteiten, kun je ook een kijkje nemen in de agende op onze website. Goed om te vermelden is dat het bijwonen van alle activiteiten geheel vrijblijvend is. 

Een groot financieel voordeel is de boekenkorting die Magister JFT via stichting CeBoJuF kan aanbieden. Wanneer je je boeken bij Magister JFT | CeBoJuF bestelt, ontvang je 10% korting op je Nederlandse studieboeken en 15% op je Engelstalige studieboeken. Je haalt je contributie er op deze manier met gemak uit, want de jaarlijke contributie bedraagt slechts €15,-! Dit bedrag wordt ieder jaar automatisch geïncasseerd rond november. 

Actief lidmaatschap
Werkgevers in het juridische bedrijfsleven hechten er veel waarde aan dat mensen die solliciteren, actief zijn geweest naast hun studie. Maar buiten een zinvolle aanvulling op je CV, is het actieve leven binnen Magister JFT gewoon ontzettend leuk! Ieder jaar zijn er zo'n 220 studenten uit diverse jaarlagen en studierichtingen actief binnen onze vereniging. Samen met hen kun je allerlei studiegerelateerde en sociale activiteiten organiseren of bezoeken, waardoor je in een korte tijd een enorm netwerk opbouwt. Zo organiseren we jaarlijks de Actieve Ledendag in september zodat onze leden elkaar leren kennen en zich snel thuis voelen binnen de vereniging. Daarnaast draagt een actief lidmaatschap bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Zo leer je samenwerken met diverse mensen, werk je aan je organisatorisch talent en verbeter je je communicatieve skills. We hebben voor iedereen een leuke functie in de aanbieding, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met je individuele wensen. Kijk onder de kopjes ‘Kamers’ en ‘Commissies’ voor meer informatie. Wanneer je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met de secretaris via secretaris@magisterjft.nl