Uitschrijven

Aan alle mooie dingen komt een eind, zo ook aan je studententijd. Wanneer je dan eindelijk klaar bent en de wijde wereld in trekt is het lidmaatschap van Magister JFT wellicht wat minder relevant. 

Hoe?
Opzeggen dient te gebeuren vóór 1 juli voorafgaand aan het collegejaar waarin je geen lid meer wilt zijn. Dus als je je vóór 1 juli afmeldt, ben je uitgeschreven in het daaropvolgende collegejaar. Dit verloopt door middel van een schriftelijke opzegging, voorzien van je handtekening, of een e-mail met daarin vermeld je volledige naam, studentnummer (U-nummer), geboortedatum, adresgegevens en reden van opzegging. Deze kun je sturen aan de secretaris (secretaris@magisterjft.nl) en hiervan zul je per e-mail een bevestiging ontvangen.

Word alumnus!
Ben jij afgestudeerd bachelor- of masterstudent en wil je graag in contact blijven met je studiegenoten? Wordt dan lid bij Gister! Gister is de alumnivereniging voor oud-actieve leden van Magister JFT. Als Gisterlid ben je daarnaast automatisch lid van JUVAT, vereniging voor afgestudeerden van de Tilburg Law School. Ben je tijdens je studietijd wat minder betrokken geweest bij Magister JFT, maar wil je wel graag op de hoogte blijven van het wel en wee van de faculteit, dan kan je natuurlijk ook gewoon kiezen voor het lidmaatschap bij JUVAT. Kijk op http://www.juvat.nl om te zien wat de voordelen van het zijn van alumnus van Tilburg Law School en/of Magister JFT zijn.