Alumnivereniging Gister

Sinds haar oprichting in 2003 zijn er al heel wat studenten actief geweest bij Magister JFT. Een groot deel van deze groep is inmiddels afgestudeerd en dus niet meer actief. Magister JFT wil graag de banden met haar oud-actieve-leden aanhalen door twee maal per jaar speciale alumni-activiteiten te organiseren. 

Voordelen
Door lid te worden van Gister kun je niet alleen deze activiteiten bezoeken, maar daarnaast ben je een officiële alumnus/a van Tilburg Law School en kun je dus gebruikmaken van alle universitaire voordelen van het zijn van alumnus/a. Bekijk hier alle voordelen van het zijn van alumnus/a.


Masterstudenten
Vanaf heden is het voor masterstudenten mogelijk om al tijdens het masterjaar lid te worden van Gister. Je kunt dus al direct genieten van de voordelen van het Gister-lidmaatschap, terwijl je er nog niet voor hoeft te betalen. Het lidmaatschap voor masterstudenten is namelijk gratis! Wel wordt van je verwacht dat je ons even laat weten wanneer je bent afgestudeerd. We zullen dit ook zelf controleren.

Wil jij je als masterstudent inschrijven voor Gister? Stuur dan een mailtje naar gister@magisterjft.nl.
 

Inschrijven
Ben je afgestudeerd (bachelor of master), maar wil je toch betrokken blijven bij Magister JFT en de universiteit? Vul dan via deze link het gezamenlijke JUVAT/Gister inschrijfformulier in. 


Door lid te worden van Gister word je automatisch ook lid van JUVAT. Het eerste jaar bedraagt de contributie slechts €10,-, de jaren daarna bedraagt deze € 20,-. 

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kan je mailen naar gister@magisterjft.nl. Houd deze site en vooral ook Facebook en LinkedIn in de gaten voor informatie over activiteiten!

 

Bestuur
Het Gister-bestuur bestaat uit de volgende personen:

  • Ellen Borm
  • Geertje Falke
  • Roy van Helvoirt
  • Peter van Limpt
  • Cora Arts
  • Yorn d'Hooghe