28
05

Kamer gesloten

Let op: aanstaande donderdag is de kamer gesloten in verband met externe verplichtingen. Samenvattingen kunnen woensdag of vrijdag worden opgehaald.

Lees meer
09
03

Bestuurskamer gesloten

De bestuurskamer zal vanmiddag vanaf 13.00 uur gesloten zijn in verband met het debat What's up with the WIV

Lees meer
06
02

Inschrijvingen JBT geopend!

De inschrijvingen voor de Juridische Bedrijvendagen Tilburg zijn vanaf gisteren geopend!

Lees meer
28
11

Sinterkerstcantus

It’s beginning to look a lot like a SinterKerstCantus!
Kom op 21 december naar de SinterKerstCantus en zing met ons mee met de leukste Sinterklaas- en Kerstliedjes! Een kaartje kost slechts €18,50 voor leden en €20,00 voor niet leden en hiermee ben je voorzien van onbeperkt bier tijdens de cantus! Kaartjes zijn te koop via de webshop.

Lees meer
21
11

JA, MAGISTER IS 15 JAAR!

JA, MAGISTER IS 15 JAAR!

Omdat wij gister 15 jaar oud zijn geworden, vieren we vanavond onze Dies! We hopen jullie allemaal te zien om 22.00 uur bij Villa Harmonie! Zorg dat je je ID niet vergeet mee te nemen.

Lees meer
04
10

Lezing Cold Cases

Doordat de lezing over Cold Cases op donderdagavond 19 oktober erg populair bleek te zijn, zijn wij hard op zoek gegaan naar een grotere zaal en dit is gelukt! Vanaf nu zijn er dus weer nieuwe plekken beschikbaar; wacht niet langer en schrijf je snel in via livius@magisterjft.nl onder vermelding van je naam en telefoonnummer!

Lees meer
04
10

Pleittrainers Oefenrechtbank gezocht!

Het departement Public Law, Jurisprudence and Legal History zoekt voor de periode 8 maart 2018 tot en met 31 mei 2018 pleittrainers voor het begeleiden en trainen van studenten binnen het vak Oefenrechtbank Rechtsgeleerdheid, Moot Court en Oefenrechtbank Fiscaal. Studenten Fiscaal recht worden met nadruk uitgenodigd te solliciteren op de functie ten behoeve van de Oefenrechtbank Fiscaal.

Lees meer
02
10

Actieve leden dag

Actieve leden opgelet! Zoals jullie weten zal aanstaanfde donderdag 5 oktober de actieve leden dag plaatsvinden. Dit willen jullie natuurlijk niet missen, vergeet daarom niet nog een kaartje te kopen op de magister webshop. Wij hebben er zin in, tot dan!

Lees meer
27
09

Kamer gesloten wegens externe verplichtingen

Vandaag zijn wij eerder gesloten vanwege externe verplichtingen.

Lees meer
27
09

ALD

Volgende week donderdag 5 oktober 2017 vindt de actieve leden dag weer plaats!  Koop nu je kaartje in de webshop voor €10,-. 

Lees meer