Onderwijs

Magister JFT helpt studenten op verschillende gebieden met betrekking tot het onderwijs van de faculteit. Hiertoe is in het verenigingsjaar 2011-2012 de Magister JFT | Onderwijsgroep opgericht. Deze Onderwijsgroep biedt verscheidene studie-ondersteunende diensten aan, zoals samenvattingen, studiecoaching voor eerstejaars en tentamentraining. Deze diensten zijn afgesteld op de hoor- en werkcollege stof, om jou de perfecte ondersteuning te bieden.

Ben je een eerstejaarsstudent en kun je wel een steiuntje in de rug gebruiken bij het behalen van je BSA? Geef je dan nu op voor studiecoaching. Onze studiecoaching nemen stap voor stap de stof nog eens met je door, helpen je met het lezen van arresten en begeleiden je met het maken van oefentenvragen. Met al je vragen kun je bij hen terecht. De studiecoaching wordt in kleinschalige groepen gegeven en één sessie kost slechts €3,50.

Wil je de perfecte voorbereiding op de tentamenperiode? Volg dan een tentamentraining! Deze training is een compleet onderwijspakket met een 3 uur durende stoomcursus, waarbij je na afloop de presentatie en de samenvatting mag houden. Tijdens deze training worden oude tentamens behandeld zodat je weet wat je kunt verwachten en hoe je zo'n vraag het beste kunt benaderen.

Onze samenvattingen worden elk jaar herschreven, zo zorgen wij ervoor dat ze altijd up-to-date zijn en alle hoor- en werkcollegestof bevatten. Deze samenvattingen zijn de perfecte ondersteuning tijdens het studeren! Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom worden deze samenvattingen ook streng gecontroleerd door de Onderwijsgroep op juistheid en compleetheid.

Magister JFT is er natuurlijk ook voor je wanneer je een klacht hebt over colleges, tentamens etc. Hiervoor kun je terecht bij de Klachtenbus.