Onderwijs

Magister JFT helpt studenten op verschillende gebieden met betrekking tot het onderwijs van de faculteit. Met dit in het achterhoofd is in het collegejaar 2016-2017 de functie Commissaris Onderwijs door de ALV ingesteld en vanaf collegejaar 2017-2018 heeft de eerste Commissaris Onderwijs de functie bekleed. Deze bestuurder kan de meeste vragen die betrekking hebben op onderwijs, literatuur en loopbaanoriëntatie voor jullie beantwoorden. Daarnaast verzorgt deze persoon samen met Magister JFT | Onderwijscommissie de samenvattingen voor juridische en bestuurskundige vakken.

De samenvattingen worden door ervaren studenten van de TLS gemaakt en zullen ook nog door een tweede student, dan wel door de Onderwijscommissie gecontroleerd worden. Je bent dus verzekerd dat je voor een paar euro een kwalitatief goede samenvatting hebt die je duidelijkheid kan bieden tijdens het studeren.

Dit jaar worden de tentamentrainingen verzorgd in samenwerking met AthenaStudies. 

Heb je de taaltoets nog niet gehaald? Dan kan Magister JFT je ook hierbij helpen. In het tweede semester zullen wij, bij voldoende animo, per onderdeel een training verzorgen. Buiten de trainingen zal er dit jaar ook studie-ondersteunend materiaal verkocht worden zodat jij je beter voor kan bereiden op de taaltoets.

Mocht je vragen die met een van bovenstaande dingen te maken heeft dan kan je altijd langskomen bij het spreekuur van de Commissaris Onderwijs. Dit wordt één keer in de twee weken gegeven op woensdagochtend van 10 tot 12 uur in kamer M104. Natuurlijk kan je ook altijd mailen naar commissarisonderwijs@magisterjft.nl

Tijdens het spreekuur van de commissaris Onderwijs is ook de klachtenbus van Vrijspraak, fractie van Magister JFT er om jou te helpen met klachten over colleges, tentamenplanning etc.