Samenvattingen

Ook dit semester biedt Magister JFT weer kwaliteitssamenvattingen aan. De samenvattingen worden geschreven door studenten die alle colleges hebben bijgewoond en ze zijn gecontroleerd door een student met expertise op het rechtsgebied. Dit garandeert goede samenvattingen die altijd up-to-date zijn en alle hoor- en werkcollegestof bevatten. Op deze manier kun jij je optimaal voorbereiden voor je tentamens!

Al onze samenvattingen zijn streng gecontroleerd door de Magister JFT | Onderwijsgroep op juistheid en volledigheid. Het is voor ons zeer belangrijk om de kwaliteit van de samenvattingen te allen tijde te waarborgen.

De samenvattingen die worden aangeboden door de Magister JFT | Onderwijsgroep hebben tot op heden al veel studenten geholpen bij een goede voorbereiding op hun tentamens. Een greep uit wat studenten zeggen over onze samenvattingen:

"De samenvattingen van Magister JFT helpen mij met het kort maar grondig herhalen van de belangrijkste lesstof."

"Bij het studeren is de samenvatting wel echt dat extra steuntje in de rug wat je nodig hebt om je tentamen te halen!"

Je kunt de samenvattingen bestellen via onze webshop. De bestelde samenvatting(en) kun je ophalen op de Magisterkamer, op kamer E211. Wanneer je een samenvatting bestelt voor 11.00 uur, kun je hem de volgende werkdag ophalen tussen 13.00 uur en 15.00 uur. De samenvattingen dienen een werkdag van tevoren voor 11.00 uur besteld te zijn om hem de volgende werkdag op te kunnen halen.