Studiekeuze

Kom kennismaken!

Het kiezen van een studie is best lastig en kost veel tijd en energie. Daarom organiseert Tilburg University gedurende het gehele jaar verschillende soorten voorlichtingsactiviteiten om je bij je studiekeuze te helpen.

In onze voorlichtingskalender vind je een overzicht van alle activiteiten, ook voor rechten en bestuurskunde. Magister JFT levert ook een actieve bijdrage aan die activiteiten (vooral op proefstudeerdagen en meeloopdagen). Meld je aan voor de activiteit die bij jou past en dan verwelkomen we je graag binnenkort hier op de campus!

https://www.tilburguniversity.edu/nl/onderwijs/bacheloropleidingen/studiekeuze/kalender/

 

Magister Introductie Kamp!

Ga jij volgend jaar sowieso studeren aan Tilburg Law School (rechten of bestuurskunde) en wil je graag een goede start van je studententijd maken?

Kom dan naar ons introductiekamp 31 augustus tot 2 september! De MIK is dé ideale gelegenheid om kennis te maken met je medestudenten en je krijgt twee ouderejaarsstudenten die je als mentor zullen begeleiden. Daarnaast zul je tijdens dit leuke kamp kennismaken met typische studentenactiviteiten, maar zullen er ook een aantal inhoudelijke dingen aan bod komen. 

Voor slechts €55 kun je al deelnemen aan dit driedaagse kamp en maak je een legendarische start aan je studententijd! Schrijf je dus snel in en lees op de MIK pagina meer over het (voorlopige) programma van het kamp!