Bestuur

Bestuur

 • afbeelding van Bestuur

  Bestuur der Magister JFT | DiCiT

  Martijn Bernaards – Voorzitter

  Anna Schaalje – Secretaris 

  Eveline Antonioli – Penningmeester 

  Nina Prast – Commissaris PR

 • afbeelding van Voorzitter

  Voorzitter

  Martijn Bernaards

  dicit@magisterjft.nl

  Mijn naam is Martijn Bernaards, 22 jaar. Ik zit in het tweede jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid en volg daarnaast nog een aantal vakken van ondernemingsrecht. Als tweedejaars student Rechtsgeleerdheid met een passie voor pleiten is het natuurlijk een geweldige uitdaging om dit jaar het Pleitdispuut DiCiT te leiden. 
  Als voorzitter ben ik eindverantwoordelijk voor het dispuut, voor de samenwerking binnen het bestuur en voor de communicatie met het Dagelijks Bestuur van Magister. In deze rol krijg je behoorlijk wat vrijheid voor de eigen invulling waardoor het een dynamische en verantwoordelijke functie is. 
  Als bestuur zijn we verantwoordelijk voor het organiseren van pleitavonden, pleittrainingen en het voorbereiden en begeleiden van studenten bij pleitwedstrijden verspreid door het hele land. Als bestuur heb je veel contact met de leden van Magister JFT, zeker tijdens de pleitavonden waar vurig gepleit wordt aan de hand van allerlei juridische casussen. Achteraf is er altijd wel tijd voor een borrel in een van de kroegen die Tilburg rijk is. 
  Ik kijk uit naar een fantastisch bestuursjaar.

 • afbeelding van Secretaris

  Secretaris

  Anna Schaalje

  dicit@magisterjft.nl

  Mijn naam is Anna Schaalje, 23 jaar en dit jaar ben ik bezig met het afronden van mijn master Rechtsgeleerdheid. Daarnaast zal ik dit jaar de taak van secretaris vervullen binnen het bestuur van DiCiT. Als secretaris houd ik mij bezig met de administratieve taken binnen het pleitdispuut, zoals bijvoorbeeld het bijhouden van de mail en het overige contact met andere pleitverenigingen en de leden. Ook ben ik betrokken bij de algemene gang van zaken waaronder het organiseren van onze maandelijkse pleitavond.

 • afbeelding van Penningmeester

  Penningmeester

  Eveline Antonioli

  dicit@magisterjft.nl

  Hoi, mijn naam is Eveline Antonioli, ik ben 21 jaar en ik zit in mijn tweede jaar van de bachelor rechtsgeleerdheid. Dit jaar heb ik de eer om penningmeester van DiCiT te zijn. Dit betekent dat ik toezicht houd over de financiële zaken van DiCiT. Daarnaast ben ik uiteraard ook betrokken bij de algemene gang van zaken binnen DiCiT en help ik mee de pleitavonden te organiseren.

 • afbeelding van Commissaris PR

  Commissaris PR

  Nina Prast

  dicit@magisterjft.nl

  Hi iedereen! Mijn naam is Nina Prast, 21 jaar en derdejaarsstudente Rechtsgeleerdheid. Ik ben aankomend jaar Commissaris PR bij DiCiT. Dit wordt mijn eerste jaar als bestuurslid en ik heb er super veel zin in! Mijn taken bestaan vooral uit het communiceren over evenementen naar de andere bestuursleden, het promoten van de pleitavonden en wedstrijden en het werven van nieuwe leden door middel van sociale media.

Partners