Interne commissies

Interne commissies

Vrijspraak bestaat uit zowel interne als externe commissies.

Interne commissies worden gevuld door de fractieleden, oftewel de leden van de Faculteitsraad en van de Opleidingscommissies. Ze worden gecoördineerd door een van de vier bestuursleden. Vrijspraak kent de volgende interne commissies:

Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie organiseert activiteiten voor de fractie. Dit kunnen zowel formele als informele activiteiten zijn. De meeste activiteiten zijn enkel toegankelijk voor de fractieleden en het Dagelijks Bestuur van Magister JFT, maar sommige activiteiten zijn open voor iedereen.

Juridisch Dictee-commissie

De Juridisch Dictee-commissie houdt zich bezig met het organiseren van het jaarlijks Juridisch Dictee. Hierbij wordt een bekend persoon die een grote rol speelt in het Nederlands recht uitgenodigd om een Dictee voor te dragen. Hij/zij kan naast het Dictee ook een lezing geven.

Literatuurkostencommissie

De Literatuurkostencommissie houdt zich bezig met het opstellen van de prijzen van de literatuur binnen Tilburg Law School. Daarnaast controleren zij altijd een aantal willekeurige syllabi om er zeker van te zijn dat deze compleet zijn.

Promotiecommissie

De promotiecommissie is de commissie die verzekert dat de fractie is voorzien van de juiste promotie, om op deze manier Vrijspraak zo goed, bereikbaar en zichtbaar mogelijk op de kaart te zetten voor de buitenwereld.

Sollicitatiecommissie

De sollicitatiecommissie houdt zich bezig met de sollicitaties van de kandidaten voor de Faculteitsraad. Zij nemen de sollicitaties af en stellen uiteindelijk de kandidatenlijst op.

Werkgroep Evaluatie Onderwijs

Deze werkgroep houdt zich bezig met het onderwijs binnen Tilburg Law School en probeert de problemen binnen het onderwijs aan de fractie bekend te maken, waardoor deze problemen zo snel mogelijk opgelost kunnen worden.

 • Lezing Katinka de Wijs neonaticide

  vandaag van 19:00 tot 20:30 uur

  Bekijken
 • Kroegcollege Bird & Bird

  24 mei 17:00 tot 20:00 uur

  Bird & Bird (Netherlands) LLP

  Bekijken
 • Dine & Discuss

  24 mei 18:00 tot 21:00 uur

  Bekijken
 • Vrijspraak Strandtus Vacantus

  25 mei 19:30 tot 21:30 uur

  Café Bet Kolen

  Bekijken
  • Vrijspraak
  • Social
 • Fit For the Future

  22 juni 12:30 tot 18:30 uur

  Bekijken
  • Career

Partners