Bestuur

Bestuur

 • afbeelding van Bestuur 7

  Bestuur 7 der Magister JFT | Global Law

  Bo van Gerwen – Voorzitter

  Kyra Kap – Secretaris 

  Timothy Geeringh – Penningmeester 

  Serafeim Liakopoulos – Commissaris Externe Betrekkingen

 • afbeelding van Voorzitter

  Voorzitter

  Bo van Gerwen

  globallawvoorzitter@magisterjft.nl

  Mijn naam is Bo van Gerwen, ik ben 20 jaar oud en zit momenteel in het tweede jaar van de Global Law bachelor. Na afgelopen jaar actief te zijn geweest binnen verschillende commissies bij Magister JFT, heb ik de eer om dit academisch jaar de functie van voorzitter van het bestuur van Magister JFT | Global Law te vervullen. Voorzitter zijn betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het functioneren van het bestuur, waarmee ik allerlei evenementen organiseer. Academisch, sociaal of professioneel; er is altijd iets voor iedereen! Daarnaast ben ik de coördinator van de Redactiecommissie, die artikelen schrijft en publiceert over alles wat met Global Law te maken heeft. Als voorzitter neem ik ook zitting in het Algemeen Bestuur van Magister JFT, en op die manier vertegenwoordig ik de Global Law kamer en al haar studenten binnen de gehele vereniging. Mijn functie betekent hard werken en georganiseerd en verantwoordelijk zijn, maar ook veel plezier hebben en veel nieuwe dingen leren!

 • afbeelding van Secretaris

  Secretaris

  Kyra Kap

  globallaw@magisterjft.nl

  Hallo allemaal, mijn naam is Kyra Kap, en ik zit momenteel in mijn tweede jaar Global Law naast mijn functie als secretaris van de Global Law kamer van Magister JFT. Als secretaris zijn de meeste van mijn taken meer administratief, zoals het beantwoorden van e-mails, ervoor zorgen dat documenten worden afgerond en verzonden, en het maken van notulen tijdens onze vergaderingen. Daarnaast ben ik dit jaar de coördinator van de introductiecommissie, waar ik de leiding heb over de commissie en hen help met het organiseren en faciliteren van sociale evenementen voor Global Law studenten!

 • afbeelding van Penningmeester

  Penningmeester

  Timothy Geeringh

  globallaw@magisterjft.nl

  Mijn naam is Timothy Geeringh, ik ben tweedejaars Global Law student en dit jaar vervul ik de functie van penningmeester van Magister JFT | Global Law. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de financiën van de Kamer. Concreet houdt dit in dat ik een begroting maak en bijhoud en dat ik commissies toegang geef tot delen hiervan op basis van de behoeften van die commissie en de stand van de begroting op dat moment. Daarnaast ben ik de coördinator van de Human Rights commissie en de Excursiecommissie. Zoals de naam al zegt, richt de Human Rights commissie zich op evenementen in verband met mensenrechten; denk bijvoorbeeld aan gastcolleges en debatten over gerelateerde onderwerpen. De Excursiecommissie is een nieuwe commissie dit jaar en organiseert excursies van een academisch of professioneel karakter. Deze verantwoordelijkheden zijn geweldig voor mijn professionele ontwikkeling, maar ook in sociaal opzicht biedt een bestuursjaar veel. Daarom zou ik iedereen aanraden om actief te worden binnen Magister; het biedt het beste van beide werelden!

 • afbeelding van Commissaris Externe Betrekkingen

  Commissaris Externe Betrekkingen

  Serafeim Liakopoulos

  globallaw@magisterjft.nl

  Ik ben Serafeim Liakopoulos en ik ben een tweedejaars Global student uit Griekenland! Ik ben de Commissaris Externe Betrekkingen van de Global Law kamer dit jaar, dus ik sta in contact met andere verenigingen, bedrijven en advocatenkantoren. Tegelijkertijd coördineer ik de academische commissie, waaronder de organisatie van studieclinics, gastcolleges en pleitwedstrijden valt. Ik coördineer ook de carrière commissie, welke een alumni avond en een masters avond zal organiseren, terwijl ze ook geschikte stages vinden voor Global Law studenten!

Partners