Commissies

Commissies

Studeer je Global Law en wil je graag actief lid worden? Dan zijn deze commissies iets voor jou!

Academic Committee

De Academische Commissie heeft tot doel evenementen te organiseren die Global Law-studenten helpen bij hun studie en het ontwikkelen van hun academische vaardigheden. Voor elke student die moeite heeft met studeren, organiseert de Academische Commissie bijvoorbeeld studieclinics. Daarnaast organiseert de commissie evenementen zoals mootcourts en workshops. 

Career Committee

De Career Committee bestaat uit studenten die enthousiast zijn over het organiseren van evenementen die een basis creëren voor Global Law-studenten om hun sociale leven, hun soft skills en hun loopbaangerichte contacten verder te ontwikkelen. Dit is vooral belangrijk, omdat Global Law-studenten vaak niet op de hoogte zijn van hun carrièremogelijkheden. Dit willen we verbeteren door bijvoorbeeld virtuele rondleidingen bij advocatenkantoren, netwerk-activiteiten en alumni-speeddates te organiseren.

Editorial Committee

De Editorial Committee van Magister JFT | Global Law is verantwoordelijk voor het creëren van de Global Law Editorial. Deze editorial bevat hoogwaardige artikelen over verschillende onderwerpen die interessant zijn voor elke Global Law-student. De Editorial is een weerspiegeling van de creativiteit en de intellectualiteit van Global Law-studenten.

Excursion Committee

De Excursion Committee is een nieuwe commissie die vanaf het academisch jaar 2022-2023 van start zal gaan. In deze commissie kunnen leden excursies organiseren die relevant en interessant zijn voor Global Law studenten, zoals excursies naar internationale rechtbanken, NGOs, en andere organisaties zoals Europol. Hierdoor is deze commissie wellicht een ideale mogelijkheid voor studenten die het leuk vinden om excursies te organiseren die gerelateerd zijn aan zowel carrière- als studiemogelijkheden, en daarnaast graag meer ervaring willen opdoen met het plannen en organiseren van dit soort reizen!

Human Rights Committee

Als Global Law-studenten houden we ons natuurlijk bezig met mensenrechten en hun wereldwijde toepassing. De commissie bestaat uit gepassioneerde studenten die mensenrechten van hoge waarde schatten en zich daarom graag inzetten voor goede doelen die in actie komen voor iedereen die niet van deze grondrechten kan genieten. De commissie organiseert zowel educatieve evenementen, zoals lezingen, als praktische, zoals bewustwording voor specifieke doelen.

Introduction Committee

De Introduction Committee is verantwoordelijk voor het organiseren van alle sociale evenementen van Magister JFT | Global Law. Het bestaat uit gemotiveerde studenten, die zich graag bezig houden met het organiseren van evenementen voor alle studenten die willen ontspannen, ontsnappen aan hun drukke studieschema en andere Global Law-studenten willen leren kennen. Deze evenementen bestaan uit leuke picknicks, thema-avonden, pub quizzen en feesten. Als je een leuke tijd wilt hebben, kom dan zeker naar onze evenementen!

 • Magister JFT Bath Slippers

  nog bezig tot 31 maart

  Bekijken
  • Goodies
 • Magister Hoodies

  nog bezig tot 30 december

  Bekijken
  • Goodies
 • Magister JFT Beanies

  nog bezig tot 30 januari

  Bekijken
  • Goodies
 • Reis Buiten Europa / Trip Outside Europe

  nog bezig tot 10 maart

  Java

  Bekijken
  • Magister JFT Central
 • Excursion Ghent

  04 tot 05 maart 2024

  Bekijken
  • Study
  • Social

Partners