Sociale commissies

Sociale commissies

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie neemt de organisatie van informele activiteiten op zich. In de loop van het collegejaar organiseert de commissie een aantal kleine activiteiten, zoals een Cycling Dinner of een themafeest. Als start van het tweede semester vindt altijd een grotere activiteit plaats, namelijk het Pre Tweede Semester Kamp (PTSK). Tijdens PTSK kunnen studenten samen een weekend lang genieten en vol goede moed het laatste half jaar in gaan.

Eerstejaarscommissie

Als eerstejaars komt er in het begin veel op je af. Het doel van de Eerstejaarscommissie is om eerstejaars studenten wegwijs te maken binnen de kamer én Magister JFT. De commissie is daarmee een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met actief zijn naast je studie. Daarnaast organiseert de commissie jaarlijks terugkerende activiteiten zoals het succesvolle Gotcha! en de middagactiviteit op PTSK. Ook is er voor de commissie volop ruimte om met eigen initiatieven te komen, hierdoor worden gezellige activiteiten zoals een sportevenement opgezet.

Excursiecommissie

Elk jaar organiseert de Excursiecommissie de enige echte Juribes-excursie. Deze meerdaagse binnen- of buitenlandse reis is volgens veel Juribessers één van de hoogtepunten van het jaar. Voorbeelden van locaties waar we afgelopen jaren heen zijn geweest zijn Luxemburg, Brussel of Bonn. Hier combineren we formele activiteiten zoals een bezoek aan een ministerie of parlement met informele activiteiten zoals een gezellig etentje of Crazy88.

Goede Doelencommissie

Als student bestuurskunde en Public Governance word je opgeleid om met verschillende ‘brillen’ naar de maatschappij te kijken. De Goede Doelencommissie sluit hierbij aan door studenten kennis te laten maken met vrijwilligerswerk en projecten. Zo werkt een deel van de commissie samen met Stichting Move en gaan zij bijvoorbeeld op bezoek bij basisscholen. Daarnaast gaat de Goede Doelencommissie door het jaar heen verschillende samenwerkingen aan met andere organisaties, waarbij studenten voor een korte periode een steentje bij kunnen dragen aan de maatschappij.

 • Magister JFT Bath Slippers

  nog bezig tot 31 maart

  Bekijken
  • Goodies
 • Introductie Pleitavond

  10 oktober 19:00 tot 22:00 uur

  Bekijken
 • Bezoek Ministerie Justitie en Veiligheid

  11 oktober 13:45 tot 17:00 uur

  Bekijken
 • Almanac Publication Drink

  11 oktober 17:00 tot 19:00 uur

  Café Esplanade

  Bekijken
 • Monthly Drink

  12 oktober van 21:00 tot 00:00 uur

  Café Brandpunt

  Bekijken

Partners