Studentenwelzijn

Studentenwelzijn

Studentenwelzijn is een belangrijk onderwerp geworden binnen Tilburg University. Lees hier waar jij terecht kunt met persoonlijke of studiegerelateerde problemen. 

Vertrouwenscontactpersoon Magister JFT

Magister JFT wil haar leden een thuisgevoel geven bij de vereniging. Echter kan het zo zijn dat jij niet lekker in je vel zit, met persoonlijke problemen zit, of iets hebt meegemaakt waar je eigenlijk niet over wilt praten. De vertrouwenscontactpersoon van Magister JFT is iemand waar jij geheel vertrouwelijk jouw verhaal kwijt kunt. Onze secretaris, Julie Grings, is deze persoon. Het kan lastig zijn om te praten over dingen waar jij mee zit, maar Julie wil jou graag helpen en naar je luisteren. Julie kan ook met je kijken of je eventueel van iemand anders advies kunt krijgen. 

Neem contact op met Julie, via vertrouwenspersoon@magisterjft.nl

Vertrouwenspersoon Raad van Advies Magister JFT

De Raad van Advies staat niet alleen klaar voor het Dagelijks Bestuur, maar voor Magister JFT als geheel. Ook de Raad van Advies kent dan ook een vertrouwenspersoon. Dit jaar is dat Suzette Verbeek, de secretaris van het 18e Dagelijks Bestuur der Magister JFT. Wanneer je graag met iemand wil praten die iets verder van de vereniging af staat, maar er nog steeds wel genoeg vanaf weet, staat zij voor je klaar. Suzette luistert graag naar je en helpt je graag.

Neem contact op met Suzette, via suzetteverbeek@gmail.com

Telefonische hulplijn Coronavirus

De telefonische hulplijn is bedoeld voor studenten van Tilburg University die persoonlijke, mentale of emotionele problemen ervaren als gevolg van de coronacrisis. Zij kunnen hier anoniem terecht voor een persoonlijk gesprek en een luisterend oor,  rondom vragen die leven bij het Coronavirus. Ook voor klachten, het ervaren van depressieve gevoelenszoals somberheid en neerslachtigheid, piekeren en angstgevoelens, lusteloosheid en vermoeidheid, slaapproblemen en stress biedt de hulplijn steun, vrijblijvend en anoniem. 

Bel +31 (0)6 28771262. De hulplijn is dagelijks bereikbaar van 08.00 tot 23.00 uur voor alle studenten.

Studentpsychologen

De studentenpsychologen bieden kortdurende, doelgerichte hulp bij studie- en studeerproblemen, bij kortdurende persoonlijke problemen en begeleiding bij problemen die de studie direct raken. Neem een kijkje op de website van Tilburg University voor meer informatie. 

https://www.tilburguniversity.edu/nl/studenten/advies/studentenpsycholoog

Onderwijscoördinatoren, studentendecaan en meer

Tilburg University biedt veel mogelijkheden voor jou om vragen te stellen, advies te krijgen, of soms ook om gewoon even je verhaal kwijt te kunnen. Via onderstaande link kom je op de adviespagina van Tilburg University voor studenten. Hier lees je precies bij wat voor zaken je bij wie terecht kunt. Als je niet weet bij wie je terecht moet, kun je altijd contact opnemen met Esmay, de vertrouwenscontactpersoon van Magister JFT. 

https://www.tilburguniversity.edu/nl/studenten/advies

Gratis E-Health programma Gezondeboel

Iedere student aan Tilburg University heeft gratis toegang tot het programma Gezondeboel, een online module waar jij zelfstandig kan werken aan jouw mentale gesteldheid en eigen welzijn. Neem gerust een kijkje en ontdek wat helpt voor jou. 

https://mijn.gezondeboel.nl/external/surfconext/saml/sso

 • Ski Trip 2023

  nog bezig tot 31 december

  Bekijken
  • Social
  • Magister JFT Central
 • Active Members Day

  nog bezig tot 29 november

  Bekijken
  • Social
  • Magister JFT Central
 • Batavierenrace interesselijst

  nog bezig tot 31 december

  Bekijken
 • Kantoorbezoek Houthoff Rotterdam

  01 december 12:30 tot 18:30 uur

  Bekijken
  • Career
  • Justitia
 • Trip outside Europe interest list

  02 tot 09 maart 2023

  Bekijken
  • Social
  • Study
  • Magister JFT Central

Partners