Studentenwelzijn

Studentenwelzijn

Studentenwelzijn is een belangrijk onderwerp geworden binnen Tilburg University. Lees hier waar jij terecht kunt met persoonlijke of studiegerelateerde problemen. 

Vertrouwenscontactpersoon Magister JFT

Magister JFT wil haar leden een thuisgevoel geven bij de vereniging. Echter kan het zo zijn dat jij niet lekker in je vel zit, met persoonlijke problemen zit, of iets hebt meegemaakt waar je eigenlijk niet over wilt praten. De vertrouwenscontactpersoon van Magister JFT is iemand waar jij geheel vertrouwelijk jouw verhaal kwijt kunt. Onze secretaris, Maartje Laarhoven, is deze persoon. Het kan lastig zijn om te praten over dingen waar jij mee zit, maar Maartje wil jou graag helpen en naar je luisteren. Maartje kan ook met je kijken of je eventueel van iemand anders advies kunt krijgen. 

Neem contact op met Maartje, via vertrouwenspersoon@magisterjft.nl

Vertrouwenscontactpersoon Raad van Advies Magister JFT

De Raad van Advies staat niet alleen klaar voor het Dagelijks Bestuur, maar voor Magister JFT als geheel. Ook de Raad van Advies kent daarom een vertrouwenscontactpersoon. Dit jaar is dat Herman Kuiper, de penningmeester van het 19e Dagelijks Bestuur der Magister JFT. Wanneer je graag met iemand wil praten die iets verder van de vereniging af staat, maar er wel nog steeds genoeg vanaf weet, staat hij voor je klaar. Herman biedt graag een luisternd oor voor je verhaal en wil je graag helpen.

Neem contact op met Herman, via herman.kuiper01@gmail.com

Telefonische hulplijn Coronavirus

De telefonische hulplijn is bedoeld voor studenten van Tilburg University die persoonlijke, mentale of emotionele problemen ervaren als gevolg van de coronacrisis. Zij kunnen hier anoniem terecht voor een persoonlijk gesprek en een luisterend oor,  rondom vragen die leven bij het Coronavirus. Ook voor klachten, het ervaren van depressieve gevoelenszoals somberheid en neerslachtigheid, piekeren en angstgevoelens, lusteloosheid en vermoeidheid, slaapproblemen en stress biedt de hulplijn steun, vrijblijvend en anoniem. 

Bel +31 (0)6 28771262. De hulplijn is dagelijks bereikbaar van 08.00 tot 23.00 uur voor alle studenten.

Studentpsychologen

De studentenpsychologen bieden kortdurende, doelgerichte hulp bij studie- en studeerproblemen, bij kortdurende persoonlijke problemen en begeleiding bij problemen die de studie direct raken. Neem een kijkje op de website van Tilburg University voor meer informatie. 

https://www.tilburguniversity.edu/nl/studenten/advies/studentenpsycholoog

Onderwijscoördinatoren, studentendecaan en meer

Tilburg University biedt veel mogelijkheden voor jou om vragen te stellen, advies te krijgen, of soms ook om gewoon even je verhaal kwijt te kunnen. Via onderstaande link kom je op de adviespagina van Tilburg University voor studenten. Hier lees je precies bij wat voor zaken je bij wie terecht kunt. Als je niet weet bij wie je terecht moet, kun je altijd contact opnemen met Maartje, de vertrouwenscontactpersoon van Magister JFT. 

https://www.tilburguniversity.edu/nl/studenten/advies

Gratis E-Health programma Gezondeboel

Iedere student aan Tilburg University heeft gratis toegang tot het programma Gezondeboel, een online module waar jij zelfstandig kan werken aan jouw mentale gesteldheid en eigen welzijn. Neem gerust een kijkje en ontdek wat helpt voor jou. 

https://mijn.gezondeboel.nl/external/surfconext/saml/sso

 • Monthly Drink June

  vandaag van 21:00 tot 23:59 uur

  Cafe Brandpunt

  Bekijken
  • Magister JFT Central
  • Social
 • Lustrum DiCiT

  18 juni 19:00 tot 22:00 uur

  T-Huis Spoorpark

  Bekijken
  • DiCiT
  • Social
 • Interest List End of the year activity

  21 juni 17:00 tot 19:00 uur

  Bekijken
  • Vrijspraak
  • Social

Partners