Lawbooks

U bent hier:

Lawbooks

Koop hier je samenvattingen!

Lawbooks is het initiatief van een groep gemotiveerde juristen die ruimte zag voor verbetering. Wij leggen ons volledig toe op de vervaardiging van studie-ondersteunende lesmaterialen voor Rechtsgeleerdheid. Door deze unieke specialisatie krijg je altijd gegarandeerd de beste kwaliteit en ben je optimaal voorbereid op de tentamens.

Lawbooks schrijft al 9 jaar lang samenvattingen voor de universitaire rechtenstudie en biedt sinds 2022 haar studiehulp ook digitaal aan! Vanaf nu kun je on demand studeren met Lawbooks: met lawbooks.online krijg je wekelijks toegang tot premium studiehulp, waaronder de samenvatting van de voorgeschreven literatuur, uitgebreide arrestanalyses, representatieve oefenvragen, handige stappenplannen en bij de lastige onderwerpen zelfs uitlegvideo’s waarin het leerstuk stap voor stap aan je wordt uitgelegd. 

Wil je écht overal kunnen studeren, wanneer je maar wil? Vanaf september 2022 kun je ook gebruik maken van de Lawbooks App! Je vindt de app in de Appstore en Google Play Store. Natuurlijk ontvang je onze samenvattingen ook nog steeds op papier, zoals je van ons gewend bent.

Ook hebben we speciale playlists op Spotify samengesteld voor tijdens het studeren én voor na het studeren! Je studententijd bestaat immers uit meer dan alleen maar met je neus in de boeken zitten.

Met lawbooks.online zetten we voor eens en voor altijd de standaard wanneer het aankomt op studiehulp voor de universitaire student rechtsgeleerdheid.

Bij Lawbooks kun je terecht voor de meest uitgebreide en complete studiehulp; we gaan echt voor de totaalbeleving. Samen gaan we de bachelor halen.
 

 • Lezing Katinka de Wijs neonaticide

  vandaag van 19:00 tot 20:30 uur

  Bekijken
 • Kroegcollege Bird & Bird

  24 mei 17:00 tot 20:00 uur

  Bird & Bird (Netherlands) LLP

  Bekijken
 • Dine & Discuss

  24 mei 18:00 tot 21:00 uur

  Bekijken
 • Vrijspraak Strandtus Vacantus

  25 mei 19:30 tot 21:30 uur

  Café Bet Kolen

  Bekijken
  • Vrijspraak
  • Social
 • Fit For the Future

  22 juni 12:30 tot 18:30 uur

  Bekijken
  • Career

Partners