Studentenwelzijn

Studentenwelzijn

Studentenwelzijn is een belangrijk onderwerp geworden binnen Tilburg University. Lees verder waar jij terecht kunt omtrent persoonlijke of studiegerelateerde problemen. 

Vertrouwenscontactpersoon Magister JFT

Magister JFT wil haar leden een thuisgevoel geven bij de vereniging. Echter kan het zo zijn dat jij niet lekker in je vel zit, met persoonlijke problemen zit, of iets hebt meegemaakt waar je eigenlijk niet over wilt praten. De vertrouwenscontactpersoon van Magister JFT is iemand waar jij geheel vertrouwelijk jouw verhaal kwijt kunt. Onze secretaris, Esmay Wiegman, is deze persoon. Het kan lastig zijn om te praten over dingen waar jij mee zit, maar Esmay wil jou graag helpen en naar je luisteren. Esmay kan ook met je kijken of je eventueel van iemand anders advies kunt krijgen. 

Neem contact op met Esmay, via vertrouwenspersoon@magisterjft.nl

 

Telefonische hulplijn Coronavirus

De telefonische hulplijn is bedoeld voor studenten van Tilburg University die persoonlijke, mentale of emotionele problemen ervaren als gevolg van de coronacrisis. Zij kunnen hier anoniem terecht voor een persoonlijk gesprek en een luisterend oor,  rondom vragen die leven bij het Coronavirus. Ook voor klachten, het ervaren van depressieve gevoelenszoals somberheid en neerslachtigheid, piekeren en angstgevoelens, lusteloosheid en vermoeidheid, slaapproblemen en stress biedt de hulplijn steun, vrijblijvend en anoniem. 

Bel +31 (0)6 28771262. De hulplijn is dagelijks bereikbaar van 08.00 tot 23.00 uur voor alle studenten.

 

Studentpsychologen

De studentenpsychologen bieden kortdurende, doelgerichte hulp bij studie- en studeerproblemen, bij kortdurende persoonlijke problemen en begeleiding bij problemen die de studie direct raken. Neem een kijkje op de website van Tilburg University voor meer informatie. 

https://www.tilburguniversity.edu/nl/studenten/advies/studentenpsycholoog

 

Onderwijscoördinatoren, studentendecaan en meer

Tilburg University biedt veel mogelijkheden voor jou om vragen te stellen, advies te krijgen, of soms ook om gewoon even je verhaal kwijt te kunnen. Via onderstaande link kom je op de adviespagina van Tilburg University voor studenten. Hier lees je precies bij wat voor zaken je bij wie terecht kunt. Als je niet weet bij wie je terecht moet, kun je altijd contact opnemen met Esmay, de vertrouwenscontactpersoon van Magister JFT. 

https://www.tilburguniversity.edu/nl/studenten/advies

 

Gratis E-Health programma Gezondeboel

Iedere student aan Tilburg University heeft gratis toegang tot het programma Gezondeboel, een online module waar jij zelfstandig kan werken aan jouw mentale gesteldheid en eigen welzijn. Neem gerust een kijkje en ontdek wat helpt voor jou. 

https://mijn.gezondeboel.nl/external/surfconext/saml/sso

 • Magister Introduction Camp

  07 tot 09 oktober 2022

  De Klokkenweide

  Bekijken
  • Social
  • Magister JFT Central
 • Open Pleitavonden DiCiT

  12 tot 19 oktober 2022

  Cube Building

  Bekijken
  • Study
  • DiCiT
 • International Lunch

  24 oktober 12:00 tot 14:00 uur

  Carpe Noctem

  Bekijken
 • Justitia Terrassentour

  27 oktober 19:30 tot 23:00 uur

  Bekijken
 • Vrijspraak Weekend

  28 tot 30 oktober 2022

  De Elsbeemden

  Bekijken
  • Social
  • Vrijspraak

Partners