Elles

Gijs

Harmke

Jesse

Luuk

Nienke

Over ons

Magister JFT is sinds 2002 de juridische faculteitsvereniging van Tilburg Law School. Wij willen als vereniging een bijdrage leveren aan het studentenleven aan de rechtenfaculteit van Tilburg in de breedste zin des woords. Zowel op inhoudelijk als sociaal niveau!

Dit betekent onder andere dat Magister JFT ten doel heeft studenten, docenten en de praktijk van het recht dichter bij elkaar te brengen. Wij nodigen iedereen uit deel te nemen aan zowel inhoudelijke als sociale activiteiten, zoals de verschillende studiereizen, de Juridische Bedrijvendagen Tilburg, het gala en de Nationale Snelpleitwedstrijden.
Daarnaast willen wij een goede vertegenwoordiger zijn van de rechten, Global Law- en Bestuurskundestudenten uit Tilburg. Dit doet zij in verschillende overlegorganen, die zich niet alleen op de campus van de Universiteit van Tilburg bevinden, maar ook daarbuiten.

Dit betekent dat de vereniging alle studenten de kans wil bieden naast de colleges iets op de universiteit te doen: activiteiten organiseren (grote en kleine, inhoudelijke en sociale), de vereniging de nodige ondersteuning te geven en bezig zijn met het algehele, of bijvoorbeeld financiële beleid van de vereniging.

Heb jij vragen over onze vereniging of wil je jezelf graag inzetten in een commissie, kamer of gewoon graag deelnemen aan een activiteit? Verzend een email naar info@magisterjft.nl