Uitschrijven

Aan alle mooie dingen komt een eind, zo ook aan je studententijd. Wanneer je dan eindelijk klaar bent en de wijde wereld in trekt, is het lidmaatschap van Magister JFT wellicht wat minder relevant.

Hoe?
Opzeggen dient te gebeuren vóór 1 juli voor het collegejaar waarin je geen lid meer wilt zijn. Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen.
Dus, wanneer je in het collegejaar 2019-2020 géén lid van Magister JFT meer wilt zijn, dien je je lidmaatschap vóór 1 juli 2019 schriftelijk op te zeggen. Zeg je het lidmaatschap ná 1 juli 2019 op, dan blijf je in het collegejaar 2019-2020 gewoon lid en wordt je lidmaatschap vóór het collegejaar 2020-2021 beëindigd. Met vragen kan je terecht bij het volgende mailadres: secretaris@magisterjft.nl.

Word alumnus!
Ben jij afgestudeerd bachelor- of masterstudent en wil je graag in contact blijven met je studiegenoten? Word dan lid bij Gister! Gister is de alumnivereniging voor oud-actieve leden van Magister JFT. Als Gisterlid ben je daarnaast automatisch lid van JUVAT, de vereniging voor afgestudeerden van de Tilburg Law School. Ben je tijdens je studietijd wat minder betrokken geweest bij Magister JFT, maar wil je wel graag op de hoogte blijven van het wel en wee van de faculteit, dan kan je natuurlijk ook gewoon kiezen voor het lidmaatschap bij JUVAT. Zie hier de voordelen van het zijn van alumnus van Tilburg Law School en/of Magister JFT.